Το ρεκόρ της Katy Perry στο Twitter!

Η Aμερικανίδα τραγουδίστρια Κέιτ Πέρι έσπασε ένα διαδικτυακό ρεκόρ την Παρασκευή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κατάφερε να συλλέξει περισσότερα από 50 εκατομμύρια μέλη στο λογαριασμό της στο Twitter.

Το Twitter Counter, το οποίο δίνει τα στοιχεία για τη χρήση των κοινωνικών δικτύων, ανακοίνωσε ότι η 29χρονη τραγουδίστρια ξεπέρασε αυτό το συμβολικό αριθμό στις 21:43 GMT, φτάνοντας πλέον τα 50.025.735 σε σύνολο μελών. Η τραγουδίστρια μέσω του λογαριασμού της @ KatyPerry δεν έκανε κανένα σχόλιο για αυτό το ρεκόρ.

Η Κέιτ Πέρι ξεπέρασε στη σχετική λίστα των χρηστών του Twitter τον καναδό τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ ο οποίος με τη σειρά του είχε εκθρονίσει τη Λέιντι Γκάγκα τον περασμένο Ιούνιο παίρνοντάς της τον τίτλο του πιο δημοφιλούς προσώπου στο συγκεκριμένο είδος κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τζάστιν Μπίπερ έχει έως τώρα μόλις πάνω από 49.200.000 μέλη- οπαδούς που τον «ακολουθούν» στο Twitter. Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα βρίσκεται στην τρίτη θέση με 41,2 εκατομμύρια οπαδούς. Η Λέιντι Γκάγκα βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση με 41.020.000, αν και ήταν αυτή που είχε κερδίσει το πρώτο ρεκόρ τον Μάρτιο του 2012 όταν είχε γίνει ο πρώτος άνθρωπος με 20 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter.

Read More

And More