Το Σεπτέμβρη οι U2 στην Ελλάδα!

Το απόλυτο μουσικό event του φθινοπώρου περιμένει να υποδεχτεί η Ελλάδα, αυτόν το Σεπτέμβρη. Ο λόγος για τη μια και μοναδική συναυλία που θα δώσουν οι U2 στο Στάδιο ΟΑΚΑ στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η συγκεκριμένη συναυλία, της οποίας η προπώληση εισητηρίων έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρο, αναμένεται να κερδίσει ακόμη και το πιο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το διάσημο συγκρότημα βρίσκεται ήδη σε περιοδεία που ονομάζεται “360° Tour 2010”.

Οι θρυλικοί U2 θα έρθουν στην Ελλάδα και θα ανεβάσουν την ένταση στο Σταδιο ΟΑΚΑ, τραγουδώντας τις μεγάλες τους επιτυχίες που είναι παγκοσμίως γνωστές και προσφέροντας ένα μοναδικό show με πολλές εκπλήξεις που θα δούμε επί σκηνής. Μαζί τους θα εμφανιστούν, ο τραγουδιστής Aviv Geffen και το συγκρότημα Snow Patrol.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το φανατικό κοινό του συγκροτήματος είναι πολύ ικανοποιημένο από την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας τους, καθώς πριν από λίγο καιρό το ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής Μπόνο είχε οδηγησει στην ακύρωση πολλών εμφανίσεών τους. Μαλιστά, πολλές από τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για το 2010 μεταφέρθηκαν τελικά για το 2011.

Ευτυχώς, ο γνωστός τραγουδιστής έγινε καλά και το συγκροτημα ξεκίνησε την πολλά υποσχόμενη περιοδεία του.

Δες video από τη συναυλία των U2 στο Ελσίνκι για να πάρεις μια γεύση για το τι θα γίνει στην Αθήνα:

Read More

And More