“Το Show”: Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερούς προσκεκλημένους! [pics]

“Το Show”: Επίσημη πρεμιέρα με λαμπερούς προσκεκλημένους! [pics] | tlife.gr
Η νέα θεατρική μουσική υπερπαραγωγή με πρωταγωνίστρια την ‘Ελντα Πανοπούλου έκανε επίσημη πρεμιέρα, το βράδυ του Σαββάτου. Το “Show” αποτελεί μια εκθαμβωτική παραγωγή, γεμάτη χιούμορ, σάτιρα, έρωτα, γέλιο, τραγούδι, ένα υπερθέαμα μουσικής και χορού, που κινείται ανάμεσα στην φαντασία και στην πραγματικότητα, στο λογικό και στο παράλογο!
Αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στο θέατρο “Ακάδημος” για να απολαύσουν την μοναδική μουσική παράσταση και πόζαραν με χαρά στον φωτογραφικό φακό. Ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους ήταν η Τζένη Μπότση, με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά, η Έμυ Λιβανίου, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Άννα Κουρή, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μίμης Πλέσσας κ.α.

Δες τις φωτογραφίες:

Λουκίλα Καρρέρ – Μίμης Πλέσσας
Τζένη Μπότση – Αλέξανδρος Μιχαλάς
Θάνος Καληώρας με την αγαπημένη του, Θωμαΐδα
Τζένη Μπότση – Παναγιώτης Μπουγιούρης
Άννα Κουρή – Μπάμπης Κράλιοβιτς
Έμυ Λιβανίου με την κόρη της
Νατάσσα Ράγιου – Έλντα Πανοπούλου – Βασίλης Καπερνάρος

Έλντα Πανοπούλου – Άννα Κουρή – Μαρία Κανελλοπούλου – Σπύρος Μπιμπίλας
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Η Έλντα Πανοπούλου, κάνει την απόλυτη ανατροπή όταν σε μια μαγική στιγμή συναντάει τον Γιώργο Αλκαίο και δημιουργούν ένα ελληνικό καμπαρέ…! Τα ανατρεπτικά εμπνευσμένα κείμενα, του Γιώργου Γαλίτη, οι μοναδικές χορογραφίες της Κατερίνας Ανδριοπούλου και το ευφάνταστο σκηνικό με την υπογραφή του Κάρολου Ρωμούση δημιουργούν μια εξαιρετική παράσταση με πολύ γέλιο, τραγούδι και χορό αλλά και ευαίσθητες στιγμές.
Ο Γιώργος Αλκαίος υπογράφει για πρώτη φορά θεατρικές πρωτότυπες μουσικές και τραγούδια, σε στίχους Εύης Ζευγαρά και πέντε υπέροχοι μουσικοί παίρνουν επιτέλους την θέση τους στην σκηνή του θεάτρου μετατρέποντας μια θεατρική παράσταση σε ένα μιούζικαλ υψηλών προδιαγραφών.
Ένα μιούζικαλ που υπηρετείται με δεξιοτεχνία από οκτώ ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές.
«TO SHOW» είναι μία απολαυστική παράσταση όπου σε ένα ελληνικό καμπαρέ οι ζωές μιας παρέας ετερόκλητων ανθρώπων δημιουργούν μια ατμόσφαιρα άλλοτε με πολύ χιούμορ και άλλοτε με ευαισθησία.

READ more