Το σημάδι στο λαιμό της Kim Kardashian και η νέα της σχέση!

Τους τελευταίους μήνες, η ζωή της Kim Kardashian είναι γεμάτη πάθη, έρωτες και σκάνδαλα! Μετά τον αποτυχημένο γάμο της με τον Kris Hamphris ο οποίος διήρκησε μόλις 72 ημέρες, η Kim ερωτεύεται ξανά. Και όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες παραπάνω, το κάνει με πάθος!

Το σημάδι στο λαιμό της Kim οφείλεται στα… χείλη του τραγουδιστή Kanye West. Και αυτή η φωτό τραβήχτηκε την επομένη του πρώτου ραντεβού τους όπου πήγαν να δουν ταινία σε κινηματογράφο της Νέας Υόρκης. Αλλά, απ’ ότι φαίνεται η υπόθεση της ταινίας δεν τους απασχόλησε και πολύ!

Λίγες μέρες μετά, η Kim Kardashian βρέθηκε καλεσμένη στο Today Show του NBC όπου και μίλησε για την νέα της σχέση…

Στο show η παρουσιάστρια Ann Curry ρώτησε την Kim αν ο δεσμός που ακούστηκε ότι έχει με τον Kayne είναι αλήθεια η ψέμματα. Η Kim δεν απάντησε ξεκάθαρα αλλά είπε το εξής: “Με τον Kanye είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Μου αρέσει το τραγούδι που έγραψε!”. Και μιλώντας για το τραγούδι έκανε αναφορά στο τελευταίο album του Kanye West στο οποίο ο ίδιος μιλάει για το πώς ερωτεύτηκε την Kim!

To ζευγάρι φαίνεται να τα έχει βρει, καθώς έχουν πολλές κοινές συνήθειες, όπως για παράδειγμα το shopping! Ο φακός των paparazzi τους συνέλαβε να ψωνίζουν παρέα.

Πάντως, πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για μια ψεύτικη σχέση η οποία έχει στηθεί μόνο και μόνο προκειμένου να αυξηθούν τα νούμερα τηλεθέασης της μιας και οι πωλήσεις του νέου δίσκου του Kanye!

Δες παρακάτω το τηλεοπτικό απόσπασμα από την συνέντευξη της Kim στο NBC!

Read More

And More