Το σημερινό τηλεοπτικό φινάλε του Γ. Παπαδάκη θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1;

Ανάμεσα σε γκρίνιες, σπόντες, καρφώματα και… υπονοούμενα σήμερα το πρωί μας αποχαιρετά ο Γιώργος Παπδάκης! Παρά το γεγονός ότι το ενημερωτικό κομμάτι του “Πρωινού ΑΝΤ1” κόβει πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, αφήνοντας πολύ πιο πίσω τον ανταγωνισμό, το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν βρίσκει τον Γιώργο Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1, να έχουν τις χειρότερες σχέσεις !

Βλέπετε, το συμβόλαιο του γνωστού δημοσιογράφου με το κανάλι του Αμαρουσίου έληξε, οι διαπραγματευτικές συζητήσεις δεν ξεκίνησαν αμέσως, τουναντίον – σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας – προτάθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη να υπογράψει ένα συμβόλαιο 15μερης ισχύος για όσες μέρες του Ιουνίου ήταν στον αέρα άνευ συμβολαίου και εκεί σταμάτησαν όλα…

Το γεγονός αυτό ,λοιπόν, δυσαρέστησε τα μάλα τον οικοδεσπότη του “Πρωινού ΑΝΤ1”, ο οποίος φρόντισε αυτή την δυσαρέσκιά του όλο αυτό το διάστημα να μας την εκδηλώνει με κάθε τρόπο μέσα από την εκπομπή, στην προσπάθειά του ίσως να στείλε και κάποια… μηνύματα προς την διοίκηση του καναλιού.

Ετσι, σήμερα το “Πρωινό ΑΝΤ1” ρίχνει αυλαία και κανείς δεν ξέρει – για την ώρα τουλάχιστον – το αν ο Σεπτέμβρης πρώτον βρει και πάλι τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και δεύτερον και κυριότερον ; Για το αν υπάρχει πρωινή ζώνη στον ΑΝΤ1!

Βλέπετε, κάτι η λήξη του χρυσού συμβολαίου του Γιώργου Παπαδάκη, κάτι η οικονομική κρίση που έχει βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι όλων των τηλε-ανθρώπων, έχει κάνει την φημολογία της εποχής να φουντώσει, σε σχέση με το κατά πόσο θα συνεχίσει ο ΑΝΤ1 να βγάζει στον αέρα καθημερινό, πολύωρο, τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Γιατί λέει οι ιθύνοντες θα μπορούσαν μία χαρά να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία της αποδέσμευσής τους με τον Γιώργο Παπαδάκη και το γεγονός ότι ο συνδυασμός Χρήστου Φερεντίνου και Σίσσυς Χρηστίδου δεν πέτυχε στο ψυχαγωγικό το οποίο πρέπει να στήσουν εξ ΄αρχής και με… συνοπτικές διαδικασίες να κατεβάσουν ρολά !

Από την άλλη μεριά παίζει πολύ δυνατά και το σενάριο, στην προσπάθειά τους να κατεβάσουν το κόστος της ζωνης θεαματικά, να προχωρήσουν στην στελέχωση μίας ενημερτικής εκπομπής με πιο φρέσκα και μοιραία πιο φθηνά ενημερωτικά πρόσωπα !!!!

Οπως και να΄χει, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να περιμένουμε για να δούμε το τι ακριβώς τελικά θα συμβεί. Συμφωνα πάντως με τα όσα έχουν ακουστεί, σήμερα είναι πιθανό το μεσημέρι ο Γιώργος Παπαδάκης να ανηφορίσει προς τον ΑΝΤ1, προκειμένου να έχει με την διοίκηση το πρώτο επίσημο ραντεβού του, σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι στην συνεργασία τους…

Read More

And More