“Το σόι σου”: Το πρώτο “πάμε” του σκηνοθέτη, είναι γεγονός!

Τριαντάφυλλοι και Χαμπέοι είναι πανέτοιμοι για νέες περιπέτειες! Οι δύο τηλεοπτικές οικογένειες του Alpha που τόσο έχουμε αγαπήσει, επιστρέφουν δριμύτερες στους δέκτες μας, υποσχόμενες για ακόμα μία σεζόν να μας χαρίσουν άφθονες δόσεις γέλιου.

“Το σόι σου”, μετά τη περσινή σαρωτική του πορεία, θα βρίσκεται και φέτος στο πρόγραμμα του καναλιού της Κάντζας, μιας και πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς άσσους που έχει το κανάλι στα χέρια του.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, ακούστηκε και το πρώτο “πάμε” του σκηνοθέτη, με όλους τους ηθοποιούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, μπροστά από τις κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη σειρά του Alpha, που εδώ και τέσσερα χρόνια διαγράφει μια πολύ δυνατή πορεία στον πίνακα της τηλεθέασης, κατέκτησε την 1η θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού,αφήνοντας πίσω σχεδόν 9 μονάδες τα προγράμματα του ανταγωνισμού.

Το  «Σόι σου» κατά  τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν 1ο στη ζώνη μετάδοσης του στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφοντας 23,8% και αφήνοντας πίσω του τον ανταγωνισμό σχεδόν 9 μονάδες (ΣΚΑΪ 15,1% με The Voice of Greece/ Ελλάδα έχεις Ταλέντο/ My style rocksSurvivorStar 14,1% με ΞΤ/Money DropMaster ChefLethal Weapon).

Και στο γενικό σύνολο, το «Σόι σου» ήταν 1ο στη ζώνη μετάδοσης του με 7,1  μονάδες διαφοράαπό το 2ο σταθμό, τον ΣΚΑΙ (15,6% με The Voice of Greece/ Ελλάδα έχεις Ταλέντο/ My style rocks/ Survivor), με τον Star να είναι 3ος (12,4% με ΞΤ/ Money Drop/ Master Chef/ Lethal Weapon).

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι το πιο φανατικό κοινό του σίριαλ ήταν οι γυναίκες ηλικίας 15-24, όπου άγγιξε το 29,7%, ενώ τη σειρά παρακολούθησαν έστω και για 1’ λεπτό 1.722.000 τηλεθεατές.

Το πιο αγαπημένο «ΣΟΪ» της ελληνικής τηλεόρασης θα είναι και πάλι μαζί μας, με τις πιο κωμικές, σουρεάλ καταστάσεις της καθημερινότητάς του για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Read More

And More