Το σοκαριστικό εξώφυλλο του πατριού της Kim Kardashian, η αντίδραση της μητέρας της και η δυσαρέσκειά του!

Αναστατωμένος και στενοχωρημένος απαθανατίστηκε ο Bruce Jenner, πρώην σύζυγος της Kris Jenner και πατριός της Kim Kardashian, μιά μέρα μετά το – τουλάχιστον ντροπιαστικό – εξώφυλλο του περιοδικού In Touch.

Downbeat: Bruce Jenner pictured in LA on Wednesday

Mιά μέρα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού, που τον απεικονίζει με κραγιόν, μπούκλες και με τίτλο “Η ζωή μου ως γυναίκα” , ο ίδιος έδειχνε σκεπτικός και κάπνιζε μέσα στο αυτοκίνητό του.

Not OK with this: Kris Jenner is angry that InTouch Weekly doctored a photo of her ex-husband Bruce for their new cover, according to TMZ

Και μπορεί η εμφάνισή του τελευταία να είναι διαφορετική, αλλά η φωτογραφία του περιοδικού είναι ψεύτικη και μάλιστα είναι εμπνευσμένη από την Βρετανίδα ηθοποιό Stephanie Beacham.

Και η πρώην σύζυγός του Kris Jenner, σύμφωνα με μια πηγή στο TMZ, είναι εξοργισμένη! Κάποιοι από τους υπότιτλους είναι πως ο Ολυμπιονίκης θέλει να ζήσει ως γυναίκα και πως η Kris πανικοβλήθηκε μετά την ανακοίνωσή του.

A bad day for the family: The 59-year-old E! producer thinks the move is 'mean' and she is 'outraged'; here she is seen in late December in Calabasas

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι όλα αυτά είναι ψέματα αν και ο ίδιος τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται με μακριά μαλλιά, βαμμένα νύχια και lip gloss. Πάντως ποτέ δεν έχει πει ότι θέλει να ζει σαν γυναίκα.

Speculation: The past two years have seen many rumours circulate about Bruce's appearance

Μια άλλη πηγή αποκαλύπτει ότι μέσα στο 2015 ο Bruce θα πάρει αποφάσεις και θα ξεκαθαρίσει τη θέση του!

Family man: Various reports, however, say Bruce has not paid attention to the magazine's allegations

Σύντομα θα φανούν οι αποφάσεις!

Relaxed style: The avid golfer wore a snap back cap for the casual outing

Read More

And More