Το Soupline στήριξε εμπράκτως τα Παιδικά Χωριά SOS δωρίζοντας 10.000 ευρώ!

Πάντα υπάρχει ευκαιρία για ένα «ευχαριστώ»! Και με κάθε ευκαιρία, είμαστε όλοι πρόθυμοι να χαρίσουμε ένα «ευχαριστώ» στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Αυτό απέδειξε η ενέργεια που πραγματοποίησε το Soupline «Χαρίστε ένα “ευχαριστώ”… Χαρίστε την αγάπη σας!» αφού στον 1,5 μήνα που διήρκεσε, χιλιάδες από εμάς στείλαμε τη δική μας ευχαριστήρια κάρτα! Ευχαριστήριες κάρτες με πολλά διαφορετικά μηνύματα και αποδέκτες που όμως είχαν ένα κοινό παρανομαστή: να εκφράσουν ευγνωμοσύνη με τα πιο απλά αλλά σημαντικά λόγια χαρίζοντας παράλληλα ένα χρηματικό ποσό στα Παιδικά Χωριά SOS!

Με μία σειρά δραστηριοτήτων αλλά και μέσα από το site www.efxaristo.gr, το Soupline προέτρεψε το κοινό να στείλει το δικό του «ευχαριστώ» σε αγαπημένα πρόσωπα και παράλληλα να στείλει αγάπη και ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά στα Παιδικά Χωριά SOS!

Χάρη στις ευχές που συγκεντρώθηκαν, το Soupline δώρισε στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος το ποσό των 10.000 ευρώ, στηρίζοντας το ήδη πολύτιμο έργο των Χωριών που εδώ και πολλά χρόνια αγκαλιάζουν με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

“Είναι πολύ σημαντικό μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που ζούμε, να δίνεται η ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους να στέλνουν ένα μήνυμα χαράς, ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πραγματοποιούνται ενέργειες σαν αυτή του Soupline, οι οποίες προβάλλουν και υλοποιούν αυτά τα ξεχωριστά μηνύματα ανθρωπισμού και αλληλοβοήθειας, με σκοπό την έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη παιδιών σε ανάγκη και ό,τι θετικό συμβολίζει αυτό, για το αύριο της κοινωνίας μας. Η εταιρεία COLGATE-PALMOLIVE και το SOUPLINE με την ενέργεια αυτή παρακίνησαν χιλιάδες ανθρώπων να στείλουν τις ευχαριστίες τους και έδειξαν ότι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι και πρέπει να γίνεται υπόθεση όλων μας”, αναφέρει ο κ. Δημήτρης Βάττης, Πρόεδρος Δ.Σ. των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

Πάντα υπάρχει χρόνος και αφορμή για ένα «ευχαριστώ» και πάντα ένα «ευχαριστώ» θα έχει τη δύναμη να δίνει χαρά σε όλους μας!

Read More

And More