Το σοβαρό πρόβλημα υγείας Ελληνίδας δημοσιογράφου που δεν γνώριζε κανείς

Ο λόγος για την Ανθή Βούλγαρη, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα την περσινή σεζόν, μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Φτιάξε Καφέ να στα πω”. Η γνωστή δημοσιογράφος έχει ανησυχήσει τους φίλους και τους συναδέρφους της, με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο έχει ως συνέπεια να την κρατάει μακριά από την δουλειά της. Μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν, η Ανθή είχε ξεκινήσει να έχει ημικρανίες και τρέμουλο, αλλά πίστευε ότι ήταν εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα, στο περιοδικό People, η Ανθή Βούλγαρη στις 6 Αυγούστου, έπαθε μια επιληπτική κρίση στον ύπνο της και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΓΝΑ, από το σύντροφό της, για περαιτέρω εξετάσεις. Εκεί, οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως επιβάλλεται να γίνει μια σειρά εξετάσεων, ώστε να βρεθεί η αιτία που προκαλούσε τόσο τις ανυπόφορες ημικρανίες, όσο και το τρέμουλο. Ύστερα από αξονική και μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου, διαπιστώθηκε πως η επιληπτική κρίση προήλθε από ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα. Ουσιαστικά, οι γιατροί είπαν στην Ανθή πως πρόκειται για έναν πολύ μικρό καλοήθη όγκο δυο περίπου εκατοστών, που πρέπει να αφαιρεθεί γιατί υπάρχει κίνδυνος αιματώματος. Η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη και η ανάρρωση διαρκεί τουλάχιστον ένα μήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του People, η δημοσιογράφος αναμένεται να επιστρέψει στα επαγγελματικά της καθήκοντα μέσα στον Νοέμβριο. Η θέση της στην εφημερίδα Παραπολιτικά, αλλά και στο πλατό της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο, καθώς η δημοσιογράφος δεν σκοπεύει να παραμείνει εκτός.

Σας Ευχαριστω πολύ όλους για το ενδιαφέρον! Βγήκα χθες απο το νοσοκομείο.. θα χρειαστώ μερικές μέρες ανάρρωση.. συγνώμη αν δεν εχω απαντήσει σε όλα τα μνμ σας.. τα εχω διαβάσει όμως όλα.. βλεπω την περιπέτεια αυτη σαν αφορμή για μια νέα σελίδα στη ζωη μου.. πιο ουσιαστική.. ειδα έμαθα ξεκαθάρισα.. τα καλύτερα ειναι μπροστά #onlyloveisreal #onlypositivevibes #feelblessed ????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More