Το Star έχασε το στοίχημα!

Το Star έχασε το στοίχημα! | tlife.gr

Αναμφισβήτητα ήταν το φετινό μεγάλο στοίχημα του Star. Αναμφισβήτητα ήταν η τηλε-κίνηση εκείνη πάνω στην οποία επένδυσαν πολλά και ήλπιζαν να αποδειχθεί αυτή η κίνηση, κίνηση ματ για τους τηλε-αντιπάλους τους. Όμως , τελικά η μεταγραφή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου στο Star ,ούτε έτυχε, ούτε πέτυχε.

Παρά το γεγονός πως το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο στηρίχθηκε με όλες τις δυνάμεις του καναλιού και πήρε και το μεγαλύτερο κομμάτι από την φτωχή, πλην τίμια πίτα του προϋπολογισμού (γεγονός που προκάλεσε στο παρασκήνιο πολλές …εσω-γκρίνιες) , δεν τα κατάφερε να φέρει τα προσδοκώμενα , από πλευράς τηλεθέασης.

Και ενώ μετά απ ΄όλα αυτά, οι περισσότεροι στοιχημάτιζαν πως ο Φώτης και η Μαρία ,το πιθανότερο θα είναι να θελήσουν να αποχωρήσουν από το κανάλι, τελικά δεν το κουνάνε ρούπι. Παραμένουν κι αυτοί και το «Φώτης και Μαρία : Live» , στο οποίο βεβαίως – βεβαίως θα γίνουν πολλές ανανεωτικές και …τονωτικές ενέσεις, μπας και την ερχόμενη σεζόν τα καταφέρει και γκαζώσει λιγάκι στους πίνακες τηλεθέασης

READ more