To Star τιμά τους …μικρούς μπόμπιρες !

Μια καινούρια ζώνη καθιερώνει το Star στο prime time για τις Παρασκευές του Νοεμβρίου. Κάτω από το γενικό τίτλο “Star Special” θα προβάλλονται εξαιρετικές ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Πρόκειται για ένα χαρούμενο… προσκλητήριο για όλη την οικογένεια, που θα περνάει ώρες χαλάρωσης γεμάτες χρώματα, μουσική αλλά και μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος, για την αγάπη στη φύση, για τον σεβασμό στους φίλους, για την αισιοδοξία που πρέπει να αντιμετωπίζουμε το μέλλον.

Όλα αυτά όμως δοσμένα με μια υψηλής αισθητικής, θαυμάσια κινηματογραφική γραφή, η οποία δεν «διδάσκει» αλλά ευαισθητοποιεί. Οι ταινίες μας ταξιδεύουν από τις ζούγκλες της Μαδαγασκάρης με τα λιοντάρια, τις καμηλοπαρδάλεις, τα πιθηκάκια έως την Ανταρκτική με τις κοινωνίες των πιγκουίνων.

Και για να είσαστε καλά διαβασμένοι για τους μικρούς σας μπόμπιρες ,έχουμε και λέμε…

5/11 στις 21:00
Happy Feet
Ταινία κινουμένων σχεδίων, παραγωγής Αυστραλίας 2006

Ένα απολαυστικό animation οικολογικών μηνυμάτων από τον Τζορτζ Μίλερ, σκηνοθέτη της τριλογίας του «Μαντ Μαξ». Σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού («The Song of the Heart» του Prince).
ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια ομάδα από αυτοκρατορικούς πιγκουίνους είναι περήφανη για το ταλέντο της. Η ζωή τους εκτός από την ανεμελιά έχει και κανόνες στους οποίους πρέπει να συμμορφώνονται. Θα γνωρίσουν στην πορεία τους στην Ανταρκτική διάφορα ζώα αλλά αυτό που θα πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους είναι ότι θα πρέπει να σέβονται τη διαφορετικότητα του άλλου…
12/11 στις 21:00
Ο Ήρωας του Βυθού
Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2006
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα μικρό ψάρι ερωτεύεται ένα ψάρι… τοπ μόντελ. Αλλά πάντα στις ιστορίες υπάρχει ο … κακός λύκος. Στην περίπτωση αυτή είναι ο κακός καρχαρίας!
19/11 στις 21:00
Μαδαγασκάρη
Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2005
Μια από τις πιο ξεκαρδιστικές δημιουργίες της Dreamworks με κεφάτη μουσική επένδυση και αξιαγάπητους χαρακτήρες, που κέρδισε το Blimp Award στα Kids’ Choice Awards ως η «πιο δημοφιλής ταινία κινουμένων σχεδίων».

ΥΠΟΘΕΣΗ
: Μια ομάδα άγριων ζώων με επικεφαλής το λιοντάρι Άλεξ, ζουν σε ένα ζωολογικό κήπο και σκέφτονται πως να είναι η ζωή στις χώρες των προγόνων τους. Η αναζήτηση τους οδηγεί σε μια μεγάλη περιπέτεια, που θα δοκιμαστεί η φιλία τους…
26/11 στις 21:00
Φάρμα Στόρι
Ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2006
ΥΠΟΘΕΣΗ: Τα ζώα ζουν σε μια οικογενειακή φάρμα όπου μπορούν να υιοθετήσουν ανθρώπινες συμπεριφορές και συνήθειες, που τους οδηγούν όμως σε πράξεις για τις οποίες μετά μετανιώνουν!

Read More

And More