Το στιλ της Εμινέ Ερντογάν!

Η κυρία Ερντογάν κατέφτασε στο Golden Hall με ένα οutfit που θα μπέρδευε κάθε στυλίστα. Ξέραμε ότι για τη φετινή άνοιξη τα harem pants είναι πολύ in αλλά το harem τζάκετ δεν το είχαμε ξαναδεί, ειδικά με κέντημα που θυμίζει το περιοδικό «Βελονάκι».

Το σύνολο απογείωναν τα υπερβολικά γυαλιά που έμοιαζαν με δειγματολόγιο Swarovski (όλο το δειγματολόγιο). Η κυρία Ερντογάν πάει τη μόδα ένα βήμα παραπέρα (μάλλον προς το γκρεμό) κάνοντας μια μικρή παραλλαγή στην τάση ψηλοτάκουνο πέδιλο και κοντό καλτσάκι καθώς επέλεξε ένα ζευγάρι πλατφόρμες από φελό (αδιαμφισβήτητα άνετες) και το συνδυάζει με όπακ λευκό γαλακτερό καλσόν.

Το μπουφάν δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα είναι 3 /4 ή 4 /4 και σταματάει σε ένα μη κολακευτικό μήκος για το σωματότυπο της. Η φούστα με πιέτες θα ταίριαζε καταπληκτικά σε εθνική εορτή. Παρατηρούμε βέβαια ότι συνδυάζει επιτυχώς (για ένα άλλο μάλλον outfit) το χρυσό, το λευκό και το γαλάζιο. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι χρωματικά και τονικά ο συνδυασμός είναι άψογος. Όλα τα άλλα όχι.


Read More

And More