Το συγκινητικό «αντίο» της Μαίρης Κατράντζου στη Σοφία Κοκοσαλάκη

Θλίψη έχει σκορπίσει στον χώρο της μόδας και όχι μόνο η ξαφνική απώλεια της Σοφίας Κοκοσαλάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 47 της χρόνια.

Την θλίψη της για τον θάνατο της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας εξέφρασε, μεταξύ άλλων, και η Μαίρη Κατράντζου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, συνόδευσε μια φωτογραφία της Bjork από την εμφάνισή της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 με το φόρεμα Ocean Dress. Η Σοφία Κοκοσαλάκη είχε σχεδιάσει το συγκεκριμένο φόρεμα, όπως επίσης και τα κοστούμια 6.000 ατόμων που είχαν πάρει μέρος στη φαντασμαγορική τελετή.

«Σε ευχαριστούμε Σοφία που μας έκανες όλους να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε Έλληνες. Που επικοινώνησες τις αξίες του πολιτισμού μας πέρα από τα σύνορά μας με το απίστευτο ταλέντο, την ευφυΐα και το χάρισμά σου. Στο σύντομο διάστημα που είχα την τιμή να σε γνωρίσω, μου έδειξες, πριν καν γνωρίσω εγώ τον εαυτό μου, τι σημαίνει αληθινή δύναμη και την αφοσίωση που χρειάζεται στην βιομηχανία μας. Ανέκαθεν θαύμαζα την αποφασιστικότητα και τις αξίες που κυριαρχούσαν στη ζωή σου, πάντα με τους δικούς σου όρους. Τα νέα με σόκαραν και είναι δύσκολο να το αποδεχθώ… Είναι πολύ θλιβερό», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More