Το ταξίδι αστραπή της Μακρυπούλια στη… Μύκονο!

Το ταξίδι αστραπή της Μακρυπούλια στη… Μύκονο! | tlife.gr

Λάμψη και glamourous εμφανίσεις γέμισε το «νησί των ανέμων» το Σάββατο το βράδυ, κατά την επίσημη παρουσίαση της ταινίας «The Kings of Mykonos». Η ελληνοαυστραλέζικης παραγωγής ταινίας που γυρίστηκε στη Μύκονο και έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στην Αυστραλία, έρχεται να «μαγέψει» και το ελληνικό κοινό.

Για το λόγο αυτό, η Ζέτα Μακρυπούλια άφησε για λίγο την Αθήνα και το «Dancing with the stars» και βρέθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Νίκ Γιαννόπουλο και VInce Colisimo στη Μύκονο. Η επίσημη πρεμιέρα, μάλιστα, για τους συντελεστές της ταινίας, έγινε το Σάββατο το βράδυ στις 9 στο «Σινέ Μαντώ», το θερινό σινεμά του νησιού.

Την βραδιά της πρεμιέρας άνοιξε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Αθανάσιος Κουσαθανάς-Μέγας, ο οποίος είχε προσφέρει τη βοήθεια του στους συντελεστές της ταινίας και είχε διευκολύνει τα γυρίσματα τους στο νησί.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας απόλαυσαν τη βραδιά και η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με ένα λευκό κοντό φορεμά και ένα διακριτικό μαύρισμα που την έκανε να φαίνεται πιο λαμπερή από ποτέ.

Δείτε φωτογραφίες του TLIFE από τη βραδιά:

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νικ Γιαννόπουλος με τον Δήμαρχο της Μυκόνου.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας λίγο πριν την προβολή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ένα κοντό λευκό φόρεμα

Οι πρωταγωνιστές έξω από το «Cine ΜΑΝΤΩ».

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε πιο χαλαρή εμφάνιση στο «νησί των ανέμων».

READ more