Site icon TLIFE

Το ταξίδι αστραπή της Μακρυπούλια στη… Μύκονο!

ΤΑΣΟΣ ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑΣ

Λάμψη και glamourous εμφανίσεις γέμισε το “νησί των ανέμων” το Σάββατο το βράδυ, κατά την επίσημη παρουσίαση της ταινίας “The Kings of Mykonos”. Η ελληνοαυστραλέζικης παραγωγής ταινίας που γυρίστηκε στη Μύκονο και έκανε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στην Αυστραλία, έρχεται να “μαγέψει” και το ελληνικό κοινό.

Για το λόγο αυτό, η Ζέτα Μακρυπούλια άφησε για λίγο την Αθήνα και το “Dancing with the stars” και βρέθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Νίκ Γιαννόπουλο και VInce Colisimo στη Μύκονο. Η επίσημη πρεμιέρα, μάλιστα, για τους συντελεστές της ταινίας, έγινε το Σάββατο το βράδυ στις 9 στο “Σινέ Μαντώ”, το θερινό σινεμά του νησιού.

Την βραδιά της πρεμιέρας άνοιξε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Αθανάσιος Κουσαθανάς-Μέγας, ο οποίος είχε προσφέρει τη βοήθεια του στους συντελεστές της ταινίας και είχε διευκολύνει τα γυρίσματα τους στο νησί.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας απόλαυσαν τη βραδιά και η Ζέτα Μακρυπούλια εμφανίστηκε με ένα λευκό κοντό φορεμά και ένα διακριτικό μαύρισμα που την έκανε να φαίνεται πιο λαμπερή από ποτέ.

Δείτε φωτογραφίες του TLIFE από τη βραδιά:

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νικ Γιαννόπουλος με τον Δήμαρχο της Μυκόνου.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας λίγο πριν την προβολή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ένα κοντό λευκό φόρεμα

Οι πρωταγωνιστές έξω από το “Cine ΜΑΝΤΩ”.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε πιο χαλαρή εμφάνιση στο “νησί των ανέμων”.

© 2024 tlife.gr