Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση – Περισσότερα από 500 άτομα θρηνούσαν και φώναζαν συνθήματα

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση στο νεκροταφείο του Περιστερίου. Θρήνος και υβριστικά συνθήματα εναντίον του οδηγού του τρόλεϊ και του ελεγκτή ακούστηκαν από περισσότερα από 500 άτομα. Ανάμεσά τους ήταν και πολλά παιδιά.

Η κηδεία άρχισε στις 17.00 και υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα τη σορό του αδικοχαμένου νεαρού, με τους δικούς του ανθρώπους να είναι απαρηγόρητοι.

Η νεκρώσιμος ακολουθία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 18.00 και την ώρα που έβγαινε το φέρετρο ο κόσμος άρχισε να φωνάζει “αθάνατος” και “το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει”. Παρών στην κηδεία και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στις 16.25 συγγενείς και φίλοι του 19χρονου άρχισαν πορεία προς το νεκροταφείο, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Μόλις ένα τέταρτο πριν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση και χωρίς να σεβαστούν τον πόνο της οικογένειάς του, κάποιοι αποφάσισαν να εκτονώσουν την οργή τους σε ένα λεωφορείο που είχε την… ατυχία να βρεθεί εκείνη την ώρα στο σημείο που περίπου 150-200 συγγενείς και φίλοι του, πραγματοποιούσαν πορεία προς το νεκροταφείο.

Οι επιβάτες και ο οδηγός βγήκαν έντρομοι από το λεωφορείο, που στη συνέχεια το έσπασαν και έγραψαν πάνω συνθήματα και τη λέξη “δολοφόνοι” (διάβασε περισσότερα εδώ).



Οι πρώτες πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό

Σήμερα, λίγες ώρες πριν από την κηδεία του άτυχου παιδιού, κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και πραγματογνώμονες έλεγξαν το μοιραίο τρόλεϊ και κυρίως τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη. Αν ο κουμπί κινδύνου το πάτησε ο 19χρονος ή κάποιος άλλος.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More