Το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Νίκο Βασταρδή

Ο δάσκαλος και πρωταγωνιστής άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 87 ετών. Ο Νίκος Βασταρδής νοσηλευόταν στο Σισμανόγλειο ύστερα από ατύχημα που είχε πριν κάποιους μήνες.

Παρόλο που αντιμετώπιζε με υπομονή και αξιοπρέπεια την κατάσταση της υγείας του έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο και την οικογενειά του, ιδιαίτερα την κόρη του, Άννα Ανδριανού.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος με ιδιαίτερη συγκίνηση δήλωσε στην “Πρωινή Μελέτη” : “Ήθελα να πω δυο κουβέντες για αυτόν που ίσως ο περισσότερος κόσμος δεν γνώριζε. Έζησα έναν εξαιρετικό άνθρωπο με πάθος για τη ζωή και καρδιά μικρού παιδιού. Ήταν ο πατέρας μου, το καλύτερό μου φιλαράκι, ο αδερφός μου…Θα μου λείψουν πάρα πολλές χαρούμενες στιγμές… τα άπειρα ραντεβού που κάναμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, οι πλάκες μας και πάνω απ’ όλα η αγάπη του”.

Η κηδεία του έγινε σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι από το Νεκροταφείο Χαλανδρίου και η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο “Σπίτι του ηθοποιού”.

Read More

And More