Το τελευταίο αντίο στον Κώστα Σγόντζο – Συντετριμμένη η Νανά Παλαιτσάκη

Τα παιδιά του, οι συγγενείς του, οι αγαπημένοι του φίλοι, είπαν σήμερα το απόγευμα,  το τελευταίο αντίο στον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό Κώστα Σγόντζο. Ο Κώστας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μόλις στα 62 του χρόνια μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη. Ο θάνατός του βύθισε στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τον δημοσιογραφικό κόσμο. Σήμερα στο Νεκροταφείο του Χαλανδρίου αυτοί που τον αγπάπησαν τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Ανάμεσα σ΄αυτούς οι δυο κόρες του από το πρώτο του γάμο Ολίβια και Ελβίρα και η πρώην σύζυγός του Νανά Παλαιτσάκη. Οι κόρες τους Κώστα αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά τον μπαμπά τους σε κλίμα θλίψης. Η επιθυμία της οικογένειας είναι όποιος θα ήθελε αντί στεφάνου να δοθεί βοήθεια στην Κιβωτό του Κόσμου.

Συντετριμμένη και η Νανά Παλαιτσάκη αφού μπορεί να είχαν χωρίσει χρόνια με τον Κώστα Σγόντζο, αλλά ήταν πολύ καλοί φίλοι που δεν χάθηκαν με το πέρασμα του χρόνου

Οι κόρες του Κώστα Σγόντζου Ολίβια και Ελβίρα

 

Από το 2014 ο Κωνσταντίνος Σγόντζος ήταν παραγωγός στον ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2 ενώ έγινε γνωστός από την παρουσίαση της εκπομπής της ΕΡΤ  «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» αλλά και από το Μουσικό καλειδοσκόπιο» στην ΕΤ2. Υπήρξε παντρεμένος με την δημοσιογράφο Νανά Παλαιτσάκη

Πέρασε σχεδόν από άλλα τα μεγάλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα της χώρας. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον ΣΚΑΙ, στον ΑΝΤ1, στον Alpha και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ERA 2, ERA sport, TOP FM,ANT1 FM, ROCK FM, SKYROCK, PLANET.

Φωτογραφίες: ΠΕΤΡΟΣ ΧΟΝΤΟΣ

Read More

And More