Το… θαύμα και το… εγκεφαλικό!

Το… θαύμα και το… εγκεφαλικό! | tlife.gr

Ποιος λέει καλέ πως δεν γίνονται πια …θαύματα; Να που θαύματα γίνονται και μάλιστα; Εκεί που δεν τα περιμένεις ! Θαύμα, θαύμα έγινε απόψε στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1 ! Τι θαύμα; Καλέ είδαμε την κριτική επιτροπή να δίνει το πρώτο της …10άρι ! Και όχι τίποτα άλλο, αλλά πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω πως σκοπίμως η παραγωγή δεν είχε δώσει …δεκάρια στους κριτές !

Και δεν φτάνει το γεγονός πως είδαμε αυτή την Κυριακή να μπαίνει το πρώτο 10άρι, το έδωσε και ο …ακατανόμαστος Γιάννης Λάτσιος , που έχει βαλθεί να μην πει μου φαίνεται καλή κουβέντα γι ΄άνθρωπο μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Με άλλα λόγια; Είναι ο …κακός της υπόθεσης και ο …κακός λύγισε ! Δεν είναι αυτό θαύμα; Βέβαια, απο την άλλη, οι …κακοί αρέσουν, καρατσεκαρισμένο. Γι ΄αυτό και το …φαν-κλαμπ του σου λέει αυξάνεται με απίστευτους ρυθμούς απο ΄βδομάδα σε ΄βδομάδα.

Οσο για το ποιο ζευγάρι το πήρε το 10άρι; Το πήρε το ζευγάρι με διαγωνιζόμενη την Ματθίλδη Μαγγίρα. Ναι, ναι, η Ματθίλδη τα κατάφερε και πήρε το …άριστα 10 για πρώτη φορά στο παιχνίδι, κάνοντας την Ευγενία Μανωλίδου να …σκάει απο το κακό της !

Τσου, τσου δυστυχώς στο 10 η κάμερα δεν έκανε ένα κοντινό στην Ευγενία να δούμε αντίδραση και μείναμε με την όρεξη ! Γιατί όσο υπεράνω κι αν το παίζει, απο την στιγμή που τρελένεται για …πρωτιές , ένα μίνι – εγκεφαλικό, αναμφισβήτητα θα το έπαθε ! Το θέμα είναι ότι εμείς δεν το είδαμε …

Ουφ ,θα σκάσω… Και πως θα βγάλουν αύριο το μεροκάματο τα μεσημεριανά;

READ more