Το θρίλερ με την εξαφανισμένη (χρυσή) κληρονόμο!

Ένα απίστευτο θρίλερ με αμύθητη περιουσία βγήκε στην επιφάνεια από την εφημερίδα Espresso.Το 1994 στην Αίγυπτο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 74χρονος εφοπλιστής Γιώργος Αδαμόπουλος πέφτει από τις σκάλες του σπιτιού του και τραυματίζεται βαρύτατα. Τότε με τη συμβουλή κάποιου φίλου, μεταφέρθηκε άρον-άρον σε ιδιωτική κλινική χωρίς να προλάβει να ενημερώσει κανέναν.

Μετά από λίγες μέρες άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία έγινε σε πολύ στενό κύκλο και πάλι δίχως να ενημερωθεί κανείς από τους λίγους συγγενείς του, ούτε η κόρη της αδερφής του που ζούσε στην Πελοπόννησο.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής, το 2003, δέχτηκε μία επιστολή και στην οποία κάποιος τον πληροφορούσε να ψάξει την περίεργη υπόθεση του θανάτου του. Ψάχνοντας ο ερευνητής την υπόθεση ανακάλυψε το εξής: “Παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Αδαμόπουλος είχε πεθάνει από το 1994, μέχρι και εκείνη τη στιγμή εμφανιζόταν ως ζωντανός. Ένα ολόκληρο κύκλωμα βρισκόταν από πίσω. Τον εμφάνιζαν ζωντανό και μάλιστα ικανό να βάζει υπογραφές”

Στην αρχή υπήρξε μία πλαστή διαθήκη της οποίας η συμβολαιογράφος βρίσκεται ήδη στη φυλακή. Το 2008 και μετά τις επίπονες και επίμονες έρευνες του ερευνητή. Η Δέσποινα Βελισσαρίου-Αδαμοπούλου., μοναχοκόρη της αδερφής του Έλληνα εφοπλιστή.

Μόλις ενημερώθηκε για το θάνατό του θείου της και την αμύθητη κληρονομιά που θα περνούσε στα χέρια δεν μπορούσε να το πιστέψει. Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι από μέρα σε μέρα θα έκανε αποδοχή κληρονομιάς, η γυναίκα εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

Από την έρευνα προκύπτει ότι τόσο η χρυσή κληρονόμος όσο και ο σύζυγος δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής εδώ και δύο χρόνια. Μέσα σε ένα βράδυ χάθηκαν. Δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει. Δέχονταν απειλές για τη ζωή τους και ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα για να ριχτεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Read More

And More