To TL!FE στα παρασκήνια της ταινίας “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα”

Ιούλιος. Oι πόρτες των ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων “Μάνεσης” στο Ν. Ηράκλειο είναι ανοιχτές και όλα θυμίζουν μια συνηθισμένη μέρα στο σχολείο. Κάποιοι από τους μαθητές τρέχουν στους διαδρόμους, σαν να βιάζονται να μπουν στην τάξη πριν τον καθηγητή, να γλιτώσουν την απουσία. Άλλοι, είναι συγκεντρωμένοι σε παρέες τριών ή και περισσότερων ατόμων. Μιλάνε, γελάνε, τραγουδάνε…προβάρουν τους ρόλους τους! Είναι μια συνηθισμένη ημέρα στα γυρίσματα της cult ταινίας “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα “, που όλοι έχουμε αγαπήσει μέσα από την μικρή οθόνη.

Έπειτα από 25 χρόνια, ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης, επιστρέφει με ένα ριμέικ της ταινίας των 80s. Αρκετοί από τους παλιούς “κοπανατζήδες” επιστρέφουν, αυτή τη φορά σε ρόλο καθηγητών. Ο Κώστας Βουτσας, υποδύεται τον μοντέρνο λυκειάρχη που κερδίζει την εμπιστοσύνη των μαθητών. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι: Αίας Μανθόπουλος, Νένα Χρονοπούλου, Ελένη Φιλίνη, Στηβ Ντούζος, Νίκος Σταγόπουλος, Ματούλα, Νίκος Παπαναστασίου κ.α.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν αρχές Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στο τέλος του μήνα, ενώ θα γίνουν και κάποια τον Σεπτέμβρη. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους τέλος Δεκέμβρη.

Το ΤL!FE ήταν στα γυρίσματα της ταινίας και σου μεταφέρει το όλο κλίμα! Δες φωτογραφίες:

Τα απρόοπτα και οι κωμικές καταστάσεις που θα ζουν οι πρωταγωνιστές είναι πολλές!

Ο Όμηρος Ευστρατιάδης δίνει τις σκηνοθετικές του οδηγίες, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Οι νεαροί πρωταγωνιστές δηλώνουν ενθουσιασμένοι μαζί του, αφού είναι δίπλα τους και τους καθοδηγεί συνεχώς.

Ανάμεσα στις μαθήτριες που κρατούν βασικό ρόλο στην ταινία, είναι η Στέλλα Γιαμπουρά που μπήκε στο καστ τελευταία στιγμή, αντικαθιστώτας την Σοφία Καρβέλα. Μια από τις μαθήτριες υποδύεται και η Χρύσλα Μίσχου, γνωστή και ως “Αφρούλα”, από το δελτίο καιρού του Star.

Αυτοί είναι μερικοί από τους μαθητές, που θα αναλάβουν να κάνουν τη ζωή των καθηγητών πολύ δύσκολη! Στα γυρίσματα κυριαρχεί το κέφι και ο ενθουσιαμός των νεαρών πρωταγωνιστών, ενώ το μεταξύ τους κλίμα είναι πολύ καλό.

Πολλά έχουν ακουστεί για τα λαμπερά ονόματα της showbiz που θα εμφανιστούν στο remake της ταινίας “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα” σε ρόλο guest. Ο Λευτέρης Πανταζής είναι ένας από αυτούς και ήδη έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα.

Ο τραγουδιστής συμβουλεύει τους μαθητές κι εκείνοι φαίνεται να τον ακούνε με προσοχή… Ανάμεσα στις σκανδαλιάρες μαθήτριες είναι και η κόρη του Κωνσταντίνα, η οποία σπουδάζει υποκριτική στο Miami.

Ρεπορτάζ: Αγγελική Δαρατσανού

Read More

And More