To TLIFE και ο Sfera σε βάζουν στα παρασκήνια του ελληνικού τελικού της Eurovision!

Το TLIFE σε συνεργασία με τον Sfera θα σε μεταφέρουν στα παρασκήνια του ελληνικού τελικού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Gazi Music Hall.

Όλες αυτές τις ημέρες σε κρατάμε ενήμερη για τις προετοιμασίες και τις πρόβες των 4 υποψηφίων αλλά και των δύο παρουσιαστών, της Δέσποινας Βανδή και του Γιωργου Καπουτζίδη. Ρίξε μια ματιά στην ειδική σελίδα του TLIFE για την Eurovision!

Απόψε, σου δίνουμε την δυνατότητα να δεις και να σχολιάσεις μαζί μας την λαμπερή βραδιά ενώ σε συνεργασία με τον Sfera θα μπορείς να δεις ζωντανά όσα γίνονται στα παρασκήνια μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο studio του σταθμού.

Ο αγαπημένος σου ραδιοφωνικός σταθμός είναι, για μία ακόμη φορά, χορηγός επικοινωνίας σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις και θα εκπέμπει live από το Γκάζι. Η Μαριάντα Πιερίδη θα βρίσκεται εκεί για να υποδεχτεί όλους τους καλλιτέχνες και να μιλήσει μαζί τους λίγο πριν την εμφάνισή τους.

Τι θα δούμε στην tv!
Οι 4 υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision παρουσιάζουν τα τραγούδια τους LIVE και το κοινό αποφασίζει:
Θωμαή Απέργη (Panik Records)
Αγγελική Ηλιάδη (Platinum Records)
Alex Leon feat. Giorgina (Panik Records)
Koza Mostra μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη(Platinum Records)

Μαζί τους,σε special Eurovision acts:
Demy, Vegas, Ήβη Αδάμου, Ελευθερία Ελευθερίου, Κώστας Μαρτάκης, MEΛΙSSES & Ελένη Φουρέϊρα

Και για 1η φορά μαζί στο ίδιο stage με τους Έλληνες καλλιτέχνες
οι μεγάλοι νικητές της Eurovision:
Dima Bilan, Ruslana, Alexander Rybak & Marija Serifovic

Και οι μοναδικές Ελληνίδες νικήτριες:
Vicky Leandros & Έλενα Παπαρίζου

Read More

And More