Ψήφισε μαζί με τo TLife τη νικήτρια του GNTM! Ποια θα κερδίσει τον τίτλο;

Η μέρα που όλοι περιμέναμε έφτασε! Απόψε, μέσα από την συχνότητα του STAR, θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του «Greece’s Next Top Model 2» και όλοι ανυπομονούμε για την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας, η οποία θα γίνει πλουσιότερη κατά 50.000 ευρώ, θα κάνει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο, θα ποζάρει για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού μόδας, αλλά θα έχει και ακόμη μία έκπληξη ως έπαθλο, η οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Τα κορίτσια που εξασφάλισαν το πολυπόθητο εισιτήριο, η Κέισι Μίζιου, η Άννα Μαρία Ηλιάδου και η Κάτια Ταραμπάνκο, έχουν ήδη ολοκληρώσει τις… φωτογραφικές τους αποστολές και αναμένουν το βράδυ για να μάθουν την βαθμολογία των τεσσάρων κριτών, της Βίκυς Καγιά, του Αγγελου Μπράτη, της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Δημήτρη Σκουλού.

Τα τρία καλλίγραμμα κορίτσια κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε τρία διαφορετικά concept φωτογράφισης. Στην πρώτη δοκιμασία οι τρεις διαγωνιζόμενες, φορώντας πανάκριβα κοσμήματα, ποζάρουν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, στη δεύτερη φορούν τα καλά τους για να δώσουν το καλύτερο κλικ στον Δημήτρη Σκουλό ως προσκεκλημένες σε πάρτι, μαζί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Έλενα Χριστοπούλου, ενώ στην τρίτη δοκιμασία τις περιμένει μια μεγάλη έκπληξη. Η παραγωγή προσκάλεσε τους συντρόφους των φιναλίστ για μια ρομαντική φωτογράφιση με φόντο την Ακρόπολη.

Ωστόσο, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ψηφοφορία του κοινού, που θα γίνει μέσω του my.star.gr. Η όλη διαδικασία με τη συμμετοχή των τηλεθεατών θα ξεκινήσει μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, οπότε θα βγει στον αέρα το live μέρος του τελικού, αφού μέχρι εκείνη την ώρα (21.00 – 24.00) θα προβάλλεται σε μαγνητοσκόπηση το κομμάτι των δοκιμασιών με τις επιδόσεις των κοριτσιών σε κάθε σετ και την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις δύο φωτογραφίσεις από πλευράς των τεσσάρων κριτών. Θα εξαιρεθεί η βαθμολογία για την τελευταία δοκιμασία, η οποία θα ανακοινωθεί live μαζί με τα ποσοστά που θα δώσει το κοινό, το οποίο θα ψηφίζει μπαίνοντας στη συγκεκριμένη διεύθυνση μέσα από το κινητό, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή.

Το TLife, που αυτούς τους τρεις μήνες σου μετέδιδε κάθε εβδομάδα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι του GNTM, αλλά και όλο το παρασκήνιο, με αποκλειστικά spoilers, αποχαιρετά το πιο αγαπημένο του τηλεοπτικό reality, με έναν διαφορετικό τρόπο. Λίγες ώρες πριν την λαμπερή βραδιά, που θα την παρακολουθήσουμε με… κομμένη την ανάσα, όλοι οι συντάκτες του site ψηφίσαμε την παίκτρια που θέλουμε να δούμε νικήτρια του παιχνιδιού, με την ελπίδα να δούμε την ψήφο μας να… πιάνει τόπο.

Ας ξεκινήσουμε…

Μαρία Ρουμελιώτου – Editor in chief news

«Και οι τρεις είναι υπέροχες! Δικαίως έφθασαν κατά τη γνώμη μου στο μεγάλο τελικό. Είμαι μεταξύ της Άννας Μαρίας και της Κάτιας. Η επιλογή είναι δύσκολη… Ωστόσο ψηφίζω Άννα Μαρία, γιατί έχει τη “στόφα” του top model!».

Νατάσσα Στρόβιλα – News Editor

«Επιτέλους, ο μεγάλος τελικός έφθασε και εγώ περιμένω πώς και πώς να δω την Άννα Μαρία να κερδίζει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model. Η 18χρονη καλλονή θα κάνει σίγουρα τη διαφορά! Για να δούμε…».

Άννα Κοντογιάννη – News Editor

«Το GNTM φτάνει στο τέλος του και τρεις από τις καλύτερες κοπέλες του φετινού κύκλου έφτασαν στον μεγάλο τελικό. Μπορεί και οι τρεις να είναι μία και μία… αλλά εγώ θα ήθελα να νικήσει η Κάτια Ταραμπάνκο, γιατί διαθέτει τον περισσότερο επαγγελματισμό απ’ όλες. Μπορεί να έχει θεωρηθεί “κακός” χαρακτήρας, αλλά η Naomi Campbell δεν έκανε μια ΣΥΓΚΛΟ-νιστική καριέρα; Κάτια FTW!».

Σοφία Σούζα – Fashion Editor

«Άννα Μαρία για νικήτρια! Αν και μου άρεσε η Μαρία που αποχώρησε πριν τελικό. Με τίποτα Κάτια… Κέσι οκ, απλά μου φαίνεται πιο fashion girl η Άννα Μαρία…».

Νατάσα Μπερέκου – Beauty Editor

“Αυτή που πιστεύω ότι θα βγει νικήτρια του GNTM είναι εκείνη που δεν έχει… tattoo, βλ. Άννα- Μαρία. Και αυτό γιατί είναι πιο κοντά στις προδιαγραφές ενός μοντέλου εξωτερικού με πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με τις υπόλοιπες δύο που είναι εξαιρετικά όμορφες αλλά θα μπορούσα να τις φανταστώ να κάνουν και οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα”.

Άννα Καντζηλιέρη – News Editor

«H μεγάλη μέρα έφτασε και τρία από τα ομορφότερα κορίτσια που μπήκαν στο σπίτι του δεύτερου κύκλου του GNTM πρόκειται να αναμετρηθούν για το μεσαίο βάθρο. Και οι τρεις φυσικά αξίζουν που βρίσκονται στο τελικό του reality μοντέλων, όμως δική μου αγαπημένη είναι η Κέισι Μίζιου. Το 25χρονο μοντέλο με την μεσογειακή ομορφιά έχει την μεγαλύτερη εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι και δικαίως ακούει συνεχώς εγκωμιαστικά σχόλια από τους κριτές. Διαθέτοντας κορμί λαμπάδα και βλέμμα που σαγηνεύει, η Κέισι πρέπει να γίνει το επόμενο Next Top Model!».

Χρήστος Λυσσέας – News Editor

«Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Κέισι Μίζιου! Έχει έναν δυναμικό και σέξι αέρα που την κάνει να ξεχωρίζει. Αν δεν καταφέρει να σηκώσει την κούπα του φετινού GNTM, όμως, πρέπει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να επικοινωνήσει με την παραγωγή του «Keeping Up With The Kardashians» και να ζητήσει ακρόαση. Θα μπορούσε εύκολα να πείσει για μακρινή χαμένη αδερφή της γνωστής οικογενείας».

Νίκος Κοντομήτρος – Family & Fitness Editor

«Στηρίζω την Άννα – Μαρία, γιατί είναι νέα, όμορφη και she’s wanna be on top. Αν και, μετά το επεισόδιο της Τρίτης, θα ήθελα να ήταν στον τελικό και η Μαρία».

Εσύ ποια ψηφίζεις για νικήτρια του GNTM;


Read More

And More