Το TLIFE στα γυρίσματα της “Γυναίκας χωρίς όνομα” – Ο πληρωμένος δολοφόνος πυροβολεί την Μαρίνα [pics]

Τρέχουν οι εξελίξεις στη δραματική καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1Γυναίκα χωρίς όνομα” και είναι συγκλονιστικές. Τα νέα επεισόδια είναι συναρπαστικά, με σειρά ανατροπών στην υπόθεση, η πλοκή της οποίας, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνείες, έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές μπροστά στις οθόνες τους.

Σύμφωνα με το σενάριο, τα νέα ότι η Λίλιαν επιστρέφει μαζί με την μικρή Μελίτη, θα φέρουν νέες ανατροπές. Ενώ ο Φώτης νομίζει ότι κατάφερε να γκρεμίσει τα σχέδια της Κάτιας για την Μαρίνα, η Κάτια πάλι ένα βήμα μπροστά, ξαναστήνει το συμβόλαιο θανάτου κι ετοιμάζει το άλλοθί της.

Τι ακριβώς θα δούμε όμως στο αποψινό επεισόδιο;

Ο πληρωμένος δολοφόνος προσπαθεί να βρει την ευκαιρία για να πυροβολήσει την Μαρίνα που ευτυχισμένη περιμένει τη συνάντηση με την Μελίτη. Την ίδια στιγμή, ο Φώτης παρακολουθεί στενά την Μαρίνα προσπαθώντας να την προστατεύσει. Η Έλλη μετανιωμένη προσπαθεί να πλησιάσει ξανά τον Άρη, όμως αυτός την αποφεύγει. Ο Αντρέας θα ανακαλύψει τα σχέδια της Κάτιας και θα τρέξει να προειδοποιήσει την Μαρίνα, ενώ η Κάτια επιχειρεί να στήσει ένα καινούργιο άλλοθι, την στιγμή που ο πληρωμένος δολοφόνος πυροβολεί την Μαρίνα…

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς και εξασφάλισε αποκλειστικά στιγμιότυπα, με τους πρωταγωνιστές επί το έργον.

Δες τις φωτογραφίες:

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Read More

And More