Το TLIFE στα παρασκήνια του νέου ατμοσφαιρικού video clip του Πάρι!

Μετά την επιτυχία του πρώτου του single “Έχει Κάτι”, που κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2012, μετρώντας αυτή την στιγμή πάνω από 1.000.000 views στο YouTube, ο Πάρις επιστρέφει με ολοκαίνουργιο video clip για το νέο του τραγούδι “Προς Το Παρόν”, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Παπαδόπουλου από την Platinum Records!

/

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι Cameo και εξασφαλίσαμε μία πρώτη γεύση από το επερχόμενο video clip μέσα από τις αποκλειστικές backstage φωτογραφίες του Πέτρου Χόντου!

/

Αν και οι εικόνες δεν καταφέρνουν να προδώσουν το τελικό αποτέλεσμα, οι πηγές μας φρόντισαν να μας δώσουν τις απαραίτητες σχετικές πληροφορίες. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να απολαύσουμε τον γοητευτικό Πάρι σε ένα ασπρόμαυρο ατμοσφαιρικό video που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, καθώς ο νεαρός τραγουδιστής κινείται πάντα υπό την καθοδήγηση του μικρού του αδελφού που εργάζεται ως σχεδιαστής μόδας στο ατελιέ του Alexander Macqueen στην Ιταλία.
Στο video clip το styling υπογράφει ο Γιάννης Τράκας καθώς επίσης η ομάδα της lov!nk, ενώ το make up/hair styling ο Αλέξανδρος Στυλιανός.

/

Όσο για το story; Βλέπουμε τον Πάρι να προσπαθεί για μία αγάπη που τον πρόδωσε! Προσοχή, όμως, καθώς στο video εμπεριέχονται έντονες δόσεις πάθους και συμβολισμοί των φωτεινών και σκοτεινών πλευρών του έρωτα.

/

Παράλληλα, οι live εμφανίσεις του Πάρι συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία στο Posidonio όπου εμφανίζεται για 3η συνεχή σεζόν, μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Μαριάντα Πιερίδη, την Πωλίνα Χριστοδούλου και τους KINGS!
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More