To TLIFE στα παρασκήνια του Πασχαλινού Dancing! Δες φωτογραφίες

Με άλλη μια αποχώρηση έκπληξη, αυτή της Μαριέττας Χρουσαλά και του παρτενέρ της Θοδωρή Παναγάκου ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή του Πάσχα το πέμπτο live show του Dancing with the Stars 2.

H οικοδέσποινα της βραδιάς Ζέτα Μακρυπούλια με διακριτικό μακιγιάζ και μια εντυπωσιακή μπλε τουαλέτα καλωσόρισε κοινό και τηλεθεατές και βέβαια για μια ακόμα φορά συνέχισε να αστειεύεται με τον … αγαπημένο της κριτή Γιάννη Λάτσιο, σχολιάζοντας χαριτωμένα ότι ήταν αρκετά σκεπτικός. “Θα περάσω να ακούσω την γνώμη και του κυρίου σκεπτικού…έτσι θα σας λέω πια. Μπορεί για την ακρίβεια να αλλάξω και το όνομά σας στο κινητό μου, από Γιάννης Λάτσιος θα το κάνω κύριος σκεπτικός” είπε η Ζέτα, βλέποντας τον Γ. Λάτσιο τουλάχιστον στην αρχή της βραδιάς να φαίνεται απορροφημένος στις σκέψεις του.

Τα ζευγάρια χόρεψαν όλα υπέροχα αλλά ξεχώρισαν η Νάντια Μπουλέ, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Αργύρης Αγγέλου οι οποίοι συγκέντρωσαν και την πιο υψηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια του πασχαλινού show του ΑΝΤ1


H Mαριέττα έτοιμη για να χορέψει! Δυστυχώς αποχώρησε χωρίς μάλιστα να έχει συγκεντρώσει χαμηλή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή


Οι τελευταίες πινελιές του μακιγιάζ λίγο πριν την έναρξη του live!


O Τρύφωνας πάντα ένας ιππότης!

Δες περισσότερες φωτογραφίες από τα παρασκήνια, βίντεο και μάθε όλες τις λεπτομέρειες στο zappit!

Read More

And More