Site icon TLIFE

To TLIFE στη συναυλία της Βίσση για τον Παναθηναϊκό! Δες φωτογραφίες

Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Μια συναυλία εφιερωμένη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό έδωσε χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ η Άννα Βίσση. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Βέρα Μπούφη και τον Γιώργο Σαμπάνη και τραγούδησαν για τους φίλαθλους της αγαπημένης τους ομάδας.

Παρόλο που η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη, καθώς παρακολούθησαν τη συναυλία περίπου 5.000 φίλοι του Παναθηναϊκού, η Άννα Βίσση έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή. Η ίδια δήλωσε: “Είμαστε πιο λίγοι σήμερα… Δεν πειράζει. Η Ελλάδα περνάει δύσκολα, ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολα. Εμείς είμαστε εδώ για να τραγουδήσουμε για τον Παναθηναϊκό και όλους τους αθλητές του που αξίζουν συγχαρητήρια”.

Στο πλευρό της βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας. Ακόμη, το “παρών” έδωσαν οι Γόντικας, Σισέ, Καραγκούνης και η πρωταθλήτρια ομάδα βόλεϊ των γυναικών.

Πριν από την έναρξη της συναυλίας, έγινε η απονομή του κυπέλλου στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ, η οποία για έβδομη στη σειρά σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Ενώ, για ακόμη μια φορά η Άννα Βίσση τραγούδησε με τον Αντρέα Μικρούτσικο τον ύμνο του Παναθηναίκού,όπως είχε κάνει και στη συνέντευξη Τύπου.

Δες φωτογραφίες:


Τζιμπρίλ Σισέ


Αννίτα Πάνια


Άννα Βίσση, Σισέ


Βέρα Μπούφη


Γιώργος Σαμπάνης


Γιώργος Σαμπάνης


Η Αννούλα στη σκηνή!


Τραγουδά μεγάλες επιτυχίες της


Αφιερώνει τραγούδια στους θαυμαστές της!


Με το κασκόλ του Παναθηναϊκού


Ευχαριστεί τον κόσμο


Τραγουδά με τη συνοδεία κιθάρας


Άνδρέας Μικρούτσικος


Το μικρόφωνο πήρε ο άσσος του Παναθηναϊκού, Σισέ

© 2024 tlife.gr