To TLIFE στην κορυφή! Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Χθες ήταν η πρώτη μέρα δημοσιοποίησης μετρήσεων όλων των sites που συμμετέχουν στην Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ).

Το tlife.gr, την 30ή Οκτωβρίου 2013 βρέθηκε στην κορυφή των lifestyle sites, με 106.908 μοναδικούς επισκέπτες (unique visitors), συνολικά 150.492 επισκέψεις (visits) και 937.788 θεάσεις σελίδων (page views).
Ακολουθούν το yupiii.gr με 44.835 μοναδικούς επισκέπτες, το womenonly.gr με 41.670 μοναδικούς επισκέπτες και το cosmo.gr με 34.769 μοναδικούς επισκέπτες.
Η ΑΤ Internet είναι ένας σημαντικός παίκτης στον τομέα της Ανάλυσης Διαδικτύου (συνεργάζεται με την nugg.ad ενισχύοντας την εξειδίκευσή της στη Μέτρηση Επισκεψιμότητας -Audience Analytics- με κοινωνικο-δημογραφικά κριτήρια), ενώ η επίσημη αυτή μέτρηση αποτελεί και το εργαλείο των media agencies για την κατανομή των διαφημιστικών μεριδίων με βασικό κριτήριο την επισκεψιμότητα.
Η ΕΝΕΔ (Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου) είναι ένας συνεταιρισμός με σκοπούς την αναβάθμιση, ανάπτυξη και προώθηση του ψηφιακού περιεχομένου στο χώρο του διαδικτύου, στον οποίο όμως δεν συμμετέχουν όλα τα sites.
Ασχολείται με την καθιέρωση προτύπων παραγωγής, διαχείρισης και μέτρησης του ψηφιακού περιεχομένου, με έρευνες αγοράς και με την προώθηση της επιχειρηματικότητας στο χώρο.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνης και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι

Read More

And More