Τo TLIFE στην πρεμιέρα των Onirama με Μύρωνα Στρατή και Shaya! Δες φωτογραφίες

Ένα μοναδικό θέαμα, σχεδιασμένο με πολύ κέφι και μεράκι πρόσφεραν χθες το βράδυ στους θαυμαστές τους οι Onirama. Οι πρίγκιπες της pop σκηνής επέστρεψαν δυναμικά και έκαναν την πρεμιέρα τους σε ένα νέο χώρο στο Γκάζι.

Οι στάβλοι του Όθωνα στην οδό Πειραιώς στο Γκάζι, κτίριο διατηρητέο και ανακατασκευασμένο, μετατρέπονται σ’ ένα εντυπωσιακό σύγχρονο live club για να υποδεχτούν τους Onirama, τον Μύρωνα Στρατή, την Shaya και τον Mark f. Angelo.

Το ανατρεπτικό σχήμα έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο Gazoo, όπου βρέθηκαν πολλοί καλοί φίλοι των καλλιτεχνών που απόλαυσαν τις μοναδικές τους ερμηνείες. Πρώτο τραπέζι βρέθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου που όλο το βράδυ χειροκροτούσε τον καλό της και διασκέδαζε με τους φίλους της. Το “παρών” έδωσαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, οι Stavento, οι Μέλισσες και η Κατερίνα Στικούδη.

Οι καλλιτέχνες τα έδωσαν όλα στη σκηνή και το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Θοδωρή Mαραντίνη και τους Onirama να ερμηνεύουν τα καινούρια τους τραγούδια και το κοινό να τους αποθεώνει…
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:


Η Σίσσυ Χρηστίδου με την Μαρία Συνατσάκη!


Ο Γιώργος Παπαδημητράκης με την Κατερίνα Στικούδη!


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την παρέα της!


Η Κατερίνα Στικούδη!


Οι Stavento


Οι Μέλισσες

Ο Άλεξ Κάβδας και η Ναυσικά Λαλιώτη

Read More

And More