Το TLIFE στο Madwalk 2016 – Οι celebrities στο κόκκινο χαλί! Φωτογραφίες

Η μεγάλη στιγμή του Madwalk 2016 έφτασε και πραγματοποιήθηκε στις “Αποθήκες Μπήτρου”, με επίτιμους καλεσμένους καταξιωμένα ονόματα από το χώρο της μουσικής και της μόδας. Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς όλες αυτές τις μέρες ετοιμάζονταν πυρετωδώς για το μεγάλο event και δεν σταματούσαν να ενημερώνουν τους fans τους με backstage φωτογραφίες μέσω των social media!

Και κατά τη διάρκεια του event φυσικά το Instagram πήρε φωτιά, αλλά στον χώρο που πραγματοποιήθηκε για έκτη χρονιά ο θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, βρέθηκε και ο φωτογράφος του TLIFE, Πέτρος Χόντος. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Δέσποινα Βανδή που είχε διπλό ρόλο στο συγκεκριμένο event. Από τη μία βρέθηκε on stage και το παρουσίασε και από την άλλη έδειξε στο κοινό την καινούρια της κολεξιόν με ρούχα.

H Δέσποινα Βανδή στη σκηνή

Στη σκηνή επίσης είδαμε τους: Deux Hommes με τον Steven Τριανταφύλλη από τους My excuse & Αθηνά Οικονομάκου, Dimitris Petrou με την Demy, MI-RO με τον Χρήστο Χολίδη, PARTHENIS με την Idra Kayne και τον Θοδωρή Μαυρογιώργη από τους Wedding Singers, Loukia Kyriakou, με την Ευριδίκη και τον Αναστάσιο Ράμμο, Stelios Koudounaris με την Τάμτα, Axel με τους Onirama, BSB με τους Playmen και τον Christos Mastoras από τις MEΛΙSSES, Despina Vandi Collection με τον Sergey Lazarev, MED με τον Κώστα Μαρτάκη, Τsakiris Mallas με ένα Special Act, Ελένη Φουρέιρα σε ένα special fashion act με φιλανθρωπικό χαρακτήρα σε συνεργασία με την BSB, όπου τα έσοδα θα δοθούν στο Σωματείο «Αγκαλιά».

Moντέλο της Celia Kritharioti

Stay tuned για πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τι δημοσιογράφους του TLIFE που βρέθηκαν στις “αποθήκες Μπήτρου”.

Δες τους celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί!

H Γωγώ Μαστροκώστα

Με τον Χάρη Σιανίδη

H Ελένη Φουρέιρα



H επίσης σέξι Μαίρη Συνατσάκη

Η Τάμτα

Η Demy

H Αθηνά Οικονομάκου

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης


Τζένη Μελιτά

H Ντορέττα Παπαδημητρίου

Με την Μαντώ Γαστεράτου

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο

O Θέμης Γεωργαντάς


Κική Τσόλκα, Λευτέρης Ζαμπετάκης

H Ευαγγελία Αραβανή

Η Όλγα Φαρμάκη

Οι Otherview

H Νικολέττα Ράλλη με πέδιλα Tsakiris Mallas

H Xenia Ghali

Και μια γέυση μέσα από μεγάλο event

H Δέσποινα συναντά τον Ηλία Ψινάκη

Read More

And More