Το TLIFE στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας! Δες ποιοι celebrities έτρεξαν

Τα βλέμματα της παγκόσμιας αθλητικής και όχι μόνο κοινότητας είναι σήμερα στραμμένα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα. Ο λόγος είναι ο 32ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας που έβγαλε, κυριολεκτικά, στο δρόμο χιλιάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Ρεκόρ συμμετοχών είχε φέτος μία από της σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της χώρας μας και ανάμεσα στους δρομείς το TLIFE απαθανάτισε και αγαπημένα πρόσωπα από την εγχώριας και όχι μόνο showbiz!

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κενυάτης Φέλιξ Κάντ πραγματοποιώντας ρεκόρ διαδρομής και ρεκόρ αγώνα! Πρώτη νικήτρια στις γυναίκες ήταν η συμπατριώτισσά του Ναόμι Μάγιο.


Όλοι οι κορυφαίοι Mαραθωνοδρόμοι, μεταξύ των οποίων και οι Κενυάτες νικητές, διέμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης

Ο Μαραθώνιος ξεκίνησε με την πρώτη διαδρομή των 5 χλμ. στην αφετηρία στη λεωφόρο Αμαλίας, με περισσότερους από 9.000 δρομείς. Σε αυτήν, όπως διάβασες καισ το TLIFE, έτρεξαν και οι περισσότεροι celebrities! Η εκκίνηση έγινε λίγα λεπτά πριν τις 8 και τελικός προορισμός ήταν το Παναθηναϊκό Στάδιο.


Μαρία Μπεκατώρου, Σάσα Σταμάτη


Από το πλευρό της Μαρίας δεν λείπει ποτέ ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος


Ναταλία Δραγούμη


Η Ζέτα Δούκα έτρεξε για το σωματείο “Ανάσα”


Η Λυδία Παπαϊωάννου έτρεξε για τους “Γιατρούς χωρίς σύνορα”


Οι αδελφές Πανταζή, Κλέλια και Άννυ με τον Στέλιο Κωνσταντινίδη


Φανή Χαλκιά


Σωκράτης Αλαφούζος


Γιώργος Μανίκας με την σύζυγό του, Έλλη Γελεβεσάκη και τον γιο τους


Άννα Πρέλεβιτς


Ζωή Χωραφά


Σία Κοσιώνη


Νικολέττα Ράλλη, Νίκη Κάρτσωνα

Λίγο πριν τις 9 ξεκίνησε και η διαδρομή των 10 χλμ όπου εντοπίσαμε ανάμεσα στους δρομείς και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, ενώ στις 9 ακριβώς δόθηκε η εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθώνιου από την ιστορική αφετηρία του Μαραθώνα.

Ο φετινός αριθμός των 35.000 αθλητών από περίπου 120 χώρες αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση που αποτελεί όχι μόνο ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Read More

And More