Το ΤLIFE συνάντησε την Ε. Φουρέιρα στην Κρήτη!

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε γνωστή από το γυναικείο συγκρότημα “Mystique” αλλά τον τελευταίο χρόνο ακολουθεί solo καριέρα κια μάλιστα πολύ επιτυχημένη! Η τελευταία της συνεργασία με το Θηρίο και το τραγούδι “Μια νύχτα μόνο” την έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Μας εντυπωσίασε επίσης με την πρόσφατη εμφάνισή της στα βραβεία Mad! Ο φακός του TL!fe την ακολούθησε όμως στην καλοκαιρινή της περιοδεία και σου εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η Ελένη τραγούδησε στο club “molo” στον Άγιο Νικόλα της Κρήτης και αποθεώθηκε από το κοινό της. Μαζί της εμφανίστηκε και ο ράπερ Γιάννης Μπαντουράκης. Οι δυο τους ερμήνευσαν μεγάλες ελληνικές και ξένες επιτυχίες και το κέφι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ελένη είχε συνεργαστεί με τον νεαρό ράπερ από το Χανιά και στο τραγούδι “Η Κιβωτός του Νώε” με τον Μάνο Πυροβολική. Η Έλενη ήταν πιο σέξι από ποτέ και φορούσε ένα λευκό φόρεμα. Ήταν ευδιάθετη και δεν αρνήθηκε χαμόγελο σε κανένα.

Στο κλείσιμο της βραδιάς ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν εκεί και είπε πως το κοινό του Αγίου Νικόλα είναι το πιο θερμό που έχει συναντήσει. Γι’ αυτό τους αφιέρωσε και δυο τελευταία τραγούδια που είπε ακαπέλα: Τα τραγούδι του Σάκη Ρουβά “Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου” και το τραγούδι με το Θηρίο “Έλα”.

Δες περισσότερες φωτογραφίες από την Έλενα:


Ο ιδιοκτήτης του molo Στέργιος Ατσαλάκης μαζί με την Έλενα


Ο Στέργιος Ατσαλάκης με τον Γιάννη Μπαντουράκη και την Έλενα.

Δες το βίντεο με την εμφάνιση της τραγουδίστριας στα βραβεία Mad:

Read More

And More