To τραπέζι της Κυριακής είναι έτοιμο… Πλήρες μενού για την 25η Μαρτίου!

Άλλη μια μεγάλη γιορτή είναι εδώ και… όπως πάντα εμείς οι Έλληνες την τιμούμε με εκλεκτό φαγητό. Η 25η Μαρτίου είναι η ημέρα του μπακαλιάρου με τη σκορδαλιά και εσύ θέλεις να είσαι από σήμερα έτοιμη για όλα! Α, και δεν θέλεις να περιοριστείς μόνο στο κλασικό, παραδοσιακό – και κατά τα άλλα νοστιμότατο πιάτο! Το TLIFE σου δίνει 4 διαφορετικές παραλλαγές για σκορδαλιά, μοναδική συνταγή κροκέτας μπακαλιάρου και φυσικά μια gourmet επιλογή από την Τατιάνα Στεφανίδου.

Άσπρες, Κόκκινες, Πράσινες, Καφέ!
Η παράδοση απαιτεί σκορδαλιά και δεν πρέπει να της… χαλάσεις χατίρι. Μην σε απασχολεί το σκόρδο. Έχουμε το μυστικό εδώ για να μην καταλάβει κανείς πως το τίμησες το τραπέζι του Ευαγγελισμού και φέτος. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τι μπορείς να κάνεις.

Όμως ένα τραπέζι για να έχει ποικιλία, χρώμα και αρμονία θέλει και λίγη φαντασία. Εκτός λοιπόν από την σκορδαλιά με πατάτα ή ψωμί, δοκίμασε μια πράσινη εκδοχή της με μπόλικο μαϊντανό και μια κόκκινη με γλυκό υπέροχο παντζάρι.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Μπακαλιάρος σε όλες τις εκδόσεις…
Μπορεί οι Πορτογάλλοι να περηφανεύονται πως έχουν 1000 και έναν τρόπους να μαγειρέψουν τον μπακαλιάρο, κι εμείς όμως δεν πάμε πίσω. Όλα όμως με τη σειρά τους… Αν η επιλογή σου ήταν παστός μπακαλιάρος μάθε εδώ όλα τα βήματα που θα σε διευκολύνουν να τον ξαλμυρίσεις σωστά.

Τρεις διαφορετικές συνταγές σε περιμένουν για να διαλέξεις. Μια παραδοσιακή με κομμάτια τηγανητού μπακαλιάρου, συνοδεία φυσικά σκορδαλιάς, μια συνταγή με κροκέτες που θα λατρέψουν και τα παιδιά και μία πιο… gourmet συνταγή έκπληξη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Η Τατιάνα Στεφανίδου προτείνει στο blog της μια διαφορετική συνταγή για μπακαλιάρο, αν δεν είσαι του τηγανητού και του σκόρδου!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

Καλή όρεξη και Χρόνια Πολλά!

Read More

And More