Το τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου ξεσπά!

Το τρίτο πρόσωπο στο διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου ξεσπά! | tlife.gr

Από τότε που έσκασε σα βόμβα στο χώρο της Showbiz το διαζύγιο Μενεγάκη Λάτσιου, εκπομπές και δημοσιεύματα κάνουν λόγο για το τρίτο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή του ζευγαριού.

Όλοι μιλάνε για τον 40 χρονο, γοητευτικό επιχειρηματία Ματέο Παντζόπουλο, κληρονόμο της βιομηχανίας Μίσκο, και ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Άνδρο. Τον φωτογραφίζουν ως το τρίτο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή του διάσημου ζευγαριού και έδωσε ηχηρό τέλος στο γάμο τους.

Tις τελευταίες μέρες δημοσιογράφοι αλλά και φίλοι του επιχειρηματία προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του αλλά ήταν εξαφανισμένος από προσώπου γης.Το κινητό του ήταν μόνιμα κλειστό, δεν εμφανιζόταν πουθενά ενώ εδώ και 2 εβδομάδες έχει «κατεβάσει» και το προφίλ του στο facebook!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας Real News, ο 40χρόνος που εδώ και 15 μέρες βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί είδε άδικα το όνομά του να εμπλέκεται στο διασημότερο διαζύγιο της χρονιάς!

Η εφημερίδα επικοινώνησε με συγγενικό πρόσωπο του κ.Παντζόπουλου, το οποίο δήλωσε ότι του εξομολογήθηκε τα εξής:» Με μπλέκουν άδικα! Να με αφήσουν ήσυχο»!

Ποιό είναι όμως το προφίλ του ανθρώπου που μέσα σε μια νύχτα έγινε το …»talk of the town»;

Ο 40χρονος επιχειρηματίας, από μικρός βρισκόταν στο επίκεντρο της κοσμικής Αθήνας. Και αυτό γιατί προέρχεται από την οικογένεια ενός από τους ιδρυτές της εταιρείας ζυμαρικών ¨ΜΙSΚΟ¨ από τη μεριά της μητέρας του.

Από μικρός, είχε συνηθήσει την καλή ζωή, αλλά η συμπεριφορά του σε τίποτα δε θύμιζε άλλα πλουσιόπαιδα.

Παρά τη μεγάλη οικονομική επιφάνεια της οικογένειας του, ο Μάκης όταν τελείωσε το Λύκειο αντί να πάει σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού για να σπουδάσει , έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο πανεπιστήμιο Αθηνών,ενώ πήρε το πτυχίο με άριστα. Αργότερα αποφάσισε πως ήθελε να ζήσει τη μεγάλη ζωή και ανήσυχο πνευμά καθώς ήταν, επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές του στα Οικονομικά, στη Νέα Υόρκη.

Εκεί θα ζήσει τα πιο ξέφρενα χρόνια της ζωής του, με πάρτι μέχρι το πρωί, αλλά είναι και η περίοδος που θα ζήσει το μεγάλο έρωτα με τη Δωροθέα Μερκούρη. Αυτός είναι και ο λόγος που το Μάκης γίνεται Mateo.

Oι δυο τους έζησαν ένα παθιασμένο ειδύλλιο που κράτησε 5 χρόνια και όσοι ξέρουν τον επιχειρηματία λένε πως η Δωροθέα ήταν η μόνη γυναίκα που έμεινε στο πλευρό του τόσο καιρό. Συνήθως οι σχέσεις του Μάκη κρατούσαν λίγους μήνες.

Μετά το χωρισμό τους και την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη ο Μάκης γυρίζει στην Ελλάδα και συνηθίζει να περνάει τα καλοκαίρια του στη Πάρο, μέχρι που μαθαίνει οτι πουλιέται ένα οικόπεδο στην Άνδρο, απ΄όπου είναι και η καταγωγή του.

Τότε είναι που του μπαίνει η ιδέα να δημιουργήσει τη πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα, που ξεκίνησε πριν 10 χρόνια και ολοκλήρωσε πριν πέντε χρόνια.

Όσοι τον γνωρίζουν από μικρό. μιλούν για έναν πανέξυπνο άντρα, με θετική σκέψη που του αρέσει να περνάει καλά .Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ζει έντονα την κάθε στιγμή της ζωής του…

READ more