Το “Τσαντίρι” επέστρεψε και έβαλε… μπουρλότο στους πίνακες τηλεθέασης!

Λάκης is back! Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε χθες το βράδυ δριμύτερος στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ανοίγοντας για δέκατη, συνεχόμενη χρονιά την… “κουρελού” από το “Τσαντίρι” του! Και όταν ο Λάκης επιστρέφει ένα είναι το σίγουρο… Αυτή η επιστροφή δεν αφήνε κανέναν αδιάφορο.

Με… φόντο το υπέροχο δημοτικό θέατρο του Πειραιά, ο Λάκης ήταν όλα τα λεφτά σε αυτό το τηλεοπτικό comeback του. Ηταν γεμάτος κέφι, ενέργεια και φυσικά… τρέλα, πολύ τρέλα. Το “Τσαντίρι” επέστρεψε ,λοιπόν, στην τηλεόραση του Alpha και μέσα από αυτό χθες οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία και να γελάσουν με την ψυχή τους και να μελαγχολήσουν (την στιγμή για παράδειγμα που ο Λάκης παρουσίασε με τον δικό του τρόπο ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Αντώνη Βαρδή) και ίσως κάποιες στιγμές και να προβληματιστούν, μιας και ως γνωστόν η σάτιρα λέει πολλές αλήθειες.

Κάπως έτσι η μεγάλη πρεμιέρα του δαιμόνιου δημιουργού ήρθε και έβαλε… μπουρλότο στους πίνακες τηλεθέασης, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 36,2%, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το πικ της εκπομπής σημειώθηκε από τις 10:30 – 10:45 μ.μ. όπου και εκτοξεύθηκε στο 45,9%!

Φυσικά, Λάκη δαγκωτό ψήφισαν χθες και τα νεανικά κοινά, όπου και η εκπομπή στο 15-44 έφτασε το 31,9%, με το καλύτερό της να είναι και πάλι από τις 10:30 – 10:45 μ.μ. όπου και κατέγραψε ποσοστό 38,5%!

Εμ, μ ΄αυτά και μ ΄αυτά οι της Κάντζας ανάβουν καντήλια στον Αι-Λάκη τους, γιατί όποτε κι αν εμφανίζεται κάνει και το θαύμα του!!!

Read More

And More