Το “Τσαντίρι” ρίχνει αυλαία απόψε με ένα μεγάλο πάρτι !

Με ένα μεγάλο πάρτι θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές ο Λάκης Λαζόπουλος σήμερα στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ» της σεζόν. Μόνο που θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου με μοτοσικλέτα για να καταφέρει να τραγουδήσει μαζί με την καλεσμένη του Χάρις Αλεξίου. Το στούντιο στου Ρέντη, όπου γυρίζεται το «Αλ τσαντίρι νιουζ», χωρά μόνο 350 άτομα. Οι θεατές όμως που θέλουν να μπουν μέσα για το τελευταίο «Τσαντίρι» της σεζόν είναι πολλές εκατοντάδες. Επειδή λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος έμαθε ότι και φέτος θα γίνει κοσμοσυρροή, ζήτησε από τον Alpha να στηθεί έξω από το στούντιο μια τεράστια οθόνη που θα μεταδίδει όσα γίνονται μέσα στο πλατό. Επίσης θα υπάρχουν αναψυκτικά, σουβλάκια, παγωτά, μέχρι και μαλλί της γριάς για να περάσουν καλά όσοι μείνουν απέξω. Μάλιστα στα διαλείμματα της εκπομπής θα υπάρχει λατέρνα που θα παίζει παλιά, αγαπημένα τραγούδια.
Σε ένα από τα τελευταία διαλείμματα όμως ο Λαζόπουλος θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να μεταφερθεί από του Ρέντη στο Θέατρο Βράχων, όπου θα συναντήσει τη Χαρούλα Αλεξίου. Για τον λόγο αυτόν έχει επιστρατευτεί μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ώστε να μεταφερθεί ο Λαζόπουλος όσο γίνεται πιο γρήγορα. Πρέπει ο Λάκης να σπάσει τα κοντέρ ταχύτητας, όπως σπάει κάθε βδομάδα τα κοντέρ στα μηχανάκια τηλεθέασης!
Μετά τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει παρέα με την Αλεξίου, ο Λάκης Λαζόπουλος θα αποχαιρετήσει τους θαυμαστές του δίνοντάς τους ραντεβού για τον Οκτώβριο.
Πηγή:Espresso

Read More

And More