Το “Τσαντίρι” θα τραβήξει… κουρελού και του χρόνου !

“Καλό καλοκαίρι” με μία πραγματικά απολαυστική εκπομπή που είχε απ ΄όλα μας ευχήθηκε την Τρίτη το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος. Ναι, ο Λάκης κατάφερε και έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και την αυλαία της φετνής σεζόν την έκλεισε από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Λάρισα, βγάζοντας στον αέρα μία έκπομπή κανονικό πανηγύρι, με την καλή έννοια…

Με την έννοια του κεφιού, της ζωντάνιας, του παλμού, της μουσικής, της ξενοιασιάς, της αθωότητας… Αυτό το “Τσαντίρι” ήταν διαφορετικό απ ΄όλα τα άλλα, αφού σε αυτό το “Τσαντίρι” ήταν διαφορετικός ο ίδιος ο Λάκης, ο οποίος δεν τα κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και έτσι ο τόπος του τον έκανε να πλημμυρίζει με μνήμες, αρώματα, χρώματα από το παρελθόν και φυσικά και με πολύ-πολύ συγκίνηση.

Η συγκίνηση η οποία φυσικά κορυφώθηκε στο τέλος της βραδιάς, όταν ο Λάκης Λαζόπουλος ευχαρίστησε το θεσσαλικό κοινό, και το θεσσαλικό θέατρο, τους καλεσμένους του, καθώς και τους συνεργάτες του που κατάφεραν να στήσουν την εκπομπή αυτή στη Λάρισα. Ευχαρίστησε επίσης και την μητέρα του η οποία βρισκόταν στο κοινό και που όπως είπε ζούσε για αυτή τη βραδιά.

“Είχα αλήθεια μεγάλο καημό να έρθω να παίξω στη Λάρισα γιατί εδώ είναι η ζωή μου, οι φωνές, οι εικόνες μου, από εσάς έκλεψα το χιούμορ, τις φράσεις, από τους συγγενείς του φίλους. Και ξέρω πολύ καλά ότι δέντρο χωρίς ρίζες γίνεται καυσόξυλα για τζάκι” είπε ιδιαίτερα φορτισμένος ο γνωστός δημιουργός και συνέχισε αναφερόμενος στα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά του, για τα οποία ήδη εδώ και καιρό έχουν αρχίσει να χύνονται τόνοι μελάνης !

“Είχα προγραμματίσει άλλα πράγματα να κάνω γαι τα επόμενα δύο χρόνια. Τα είχα προγραμματίσει καιρό. Κάποια από αυτά δεν μπορώ να μην τα κάνω. Αλλά δεν μπορώ στους δύσκολους καιρούς να εγκαταλείψω τους συνεργάτες μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι κάθε πόρτα που κλείνει, δύσκολα ανοίγει μία άλλη. Δεν μπορώ λοιπόν να αφήσω όλους αυτούς που δουλεύουν μαζί με εμένα σκληρά τόσα χρόνια. Ο καθένας στη θέση που βρίσκεται οφείλει να στηρίζει το δικό του κύκλο ανθρώπων τουλάχιστον. Γιατί εγώ δεν είμαι το “Τσαντίρι” είμαστε όλοι. Έτσι, το “Τσαντίρι” θα συνεχίσει… Το πως το που θα το πούμε από Οκτώβριο…”

Read More

And More