Το… τσικνίζει απόψε ο Σπύρος και μας λέει εκτάκτως “στην υγειά μας” !

Με… δόξα και τιμή το τσικνίζει απόψε η ΝΕΤ ! Το κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, είναι το μοναδικό που λόγω Τσικνοπέμπτης αποφάσισε το βράδυ να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμά του, έτσι ώστε να του δώσει έναν γιορτινό χαρακτήρα.

Αποτέλεσμα; Επιστρατεύθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και έρχεται εκτάκτως σήμερα για να μας πει “Στην υγειά σας”, προσπαθώντας σε μία τόσο δύσκολη περίοδο, να μας κρατήσει ευχάριστη και γιορτινή συντροφιά.

Απόψε, Τσικνοπέμπτη ,λοιπόν, στο σπέσιαλ επεισόδιο της εκπομπής θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον μάθημα πατριδογνωσίας με επίκεντρο το δημοτικό μας τραγούδι, με μελωδίες και ακούσματα από κάθε γωνιά της χώρας, παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων με εντυπωσιακές φορεσιές.

Στο τραπέζι του Σπύρου το «τσικνίζουν» και οι Παναγιώτης Μυλωνάς, Αννα Βερούλη, Nατάσα Ράγιου, Νίκος Μιχαλόπουλος, Χρήστος Μυλωνάς κ.ά. Το μουσικό μέρος κρατούν σημαντικοί τραγουδιστές εκπρόσωποι της παραδοσιακής μας μουσικής, μεταξύ των οποίων οι: Σοφία Κολλητήρη, Παναγιώτης Λάλεζας, Αρετή Κετιμέ, Κώστας Τζίμας, Βαγγέλης Δημούδης, Χρυσόστομος Μητροπάνος, Θοδωρής Μέρμηγκας, Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου, Γιώργος Πουλαντζακλής και Στέλιος Σταματογιαννάκης.

Read More

And More