Το tzoker.gr γιόρτασε τα 3 χρόνια επιτυχίας και το TLIFE ήταν εκεί…

Ξέρεις, η δουλειά μας μερικές φορές δεν είναι καθόλου εύκολη. Πολύ στρες, πίεση, ο χρόνος σε κυνηγάει, η πραγματικότητα σε στριμώχνει και οι βαθιές ανάσες δεν βοηθάνε. Είναι όμως και μερικές φορές που το να είσαι δημοσιογράφος είναι υπέροχο. Έχει ταξίδια. Έχει καλέσματα. Ξέρεις, αυτά τα υπέροχα gathering, σε τέλεια εστιατόρια που συναναστρέφεσαι με άλλους δημοσιογράφους. Όπου λέμε τα νέα μας με φόντο υπέροχες γεύσεις, γελάμε κρατώντας καλοκαιρινά cocktail, σατιρίζουμε τη δουλειά μας, διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε και κάτι καινούριο. Πάντα μαθαίνουμε και κάτι καινούριο. Δημοσιογράφοι είμαστε άλλωστε, είναι στη φύση μας. Για κάτι τέτοιο θα σου μιλήσω και σήμερα. Για ένα media gathering που έγινε στο Albion με αφορμή τα τρία χρόνια του tzoker.gr.

Συνάντησα φίλους, συναδέλφους που είχα να δω καιρό. Συνάντησα τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ που μας ενημέρωσαν για το tzoker.gr και για την εντυπωσιακή πορεία του αυτά τα τρία χρόνια… Για το εμπλουτισμένο περιεχόμενο και τις νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στο ολοκαίνουριο tzoker.gr που βγήκε στον αέρα πριν από λίγες ημέρες… Το είδες; Για τσέκαρε…

Κρατώντας το ποτό μου και απολαμβάνοντας ανοιξιάτικες γεύσεις, ευχήθηκα να κερδίσω το ΤΖΟΚΕΡ. Ξέρεις, όταν εύχεσαι χαρούμενη οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η ευχή σου είναι περισσότερες. Δεν αρκεί όμως μόνο να εύχεσαι. Πρέπει να κάνεις και τις ανάλογες κινήσεις. Και από το 2019 που το tzoker.gr λανσαρίστηκε είχε όλη αυτήν την ανταπόκριση και την επιτυχία γιατί ακριβώς μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε αυτές τις κινήσεις, να καταθέτουμε τα δελτία μας από όπου κι αν βρισκόμαστε. Όλα γίνονται μέσω διαδικτύου… και οι ευχές εκπληρώνονται.

Στα τρία αυτά χρόνια ζωής του, το tzoker.gr έχει αναδείξει 11 μεγάλους νικητές, οι οποίοι έχουν κερδίσει συνολικά περισσότερα από 26 εκατομμύρια!!!

Έχουν κατατεθεί περισσότερα από 25 εκατομμύρια δελτία ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου μέχρι σήμερα. Και έχει μοιράσει συνολικά 44 εκατομμύρια ευρώ στους online νικητές!

Εδώ χειροκροτείς…

Το ολοκαίνουριο tzoker.gr ήρθε και προσφέρει μια νέα ανανεωμένη εμπειρία. Το παιχνίδι γίνεται πιο διαδραστικό, διασκεδαστικό, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, νέες δυνατότητες γρήγορου παιχνιδιού και αποκλειστικές online λειτουργίες. Και κάτι ακόμα… Στο tzoker.gr οι παίκτες μπορούν, μεταξύ άλλων, να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να επιλέξουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να επανακαταθέτουν το δελτίο τους με ένα κλικ, να βρίσκουν προσφορές και επιβραβεύσεις, να βλέπουν τα αποτελέσματα κληρώσεων ΤΖΟΚΕΡ.

Αυτά τα φανταστικά είχα να σου πω και τώρα θα σε κάνω μια βόλτα στο Albion… Να σου συστήσω συναδέλφους και ανθρώπους του ΟΠΑΠ…

Σταυριάνα Κύρκου, Γιάννης Πανόπουλος, Τάνια Θεοχάρη, James Curwen, Μαντώ Οικονομοπούλου

Μανώλης Σταυρουλάκης, Αλίκη Κοτζαμάνη, Οδυσσέας Χριστοφόρου, James Curwen

Ανδρέας Γιακουμάκης, Σταυριάνα Κύρκου, James Curwen, Πελαγία Καζολέα, Τάνια Θεοχάρη

Χρήστος Κούτρας, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Γιάννης Ντσούνος

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Σόνια Καζόνι

Μαριτίνα Ανδριώτη, Νίκη Μουστάκα

Υβόννη Ντόστα, Πλάτων Παπαγιαννόππουλος