To βίντεο “Greece is Alive”! Σέξι αγόρια χορεύουν με φόντο το Ζάππειο και την Ακρόπολη!

Σε ένα super party στο Dream City έγινε και επισήμως η παρουσίαση του πρώτου part του video project “Greece is Alive” και συγκεκριμένα η εκδοχή με τη νέα γενιά αντρικών μοντέλων, με την υποστήριξη της N-Hysteria.

/

Το project βασίζεται σε μια ιδέα του Γιάννη Καζανίδη όπου φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ζωντανή γεμάτη από όμορφα αγόρια και κορίτσια γεμάτα κέφι, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό και πρόκειται να προωθηθεί στο εξωτερικό.

/

Στο video παρακολουθούμε τα μοντέλα να διασκεδάζουν, να χορεύουν και να σιγοτραγουδούν τους στίχους του πασίγνωστου τραγουδιού της Carly Rae Jepsen “Call me maybe” .

Στο video πρωταγωνιστούν οι Θωμάς Γαβριήλ (Manhunt Greece 2012), Δημήτρης Βάλβης (Mr World Greece 2012), ο γνωστός μπασκετμπολίστας και μοντέλο Ζώης Μπάλλας, ο Γιάννης Μπάχος, ο Ηλίας Αβασκαντήρας, ο Αντώνης Γκουνέλας και ο Αντώνης Αρχοντουλάκης και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με φόντο το Καλλιμάρμαρο, το Ζάππειο, την Ακρόπολη, το Ηρώδειο, τα σοκάκια της Πλάκας και της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

/

/

Τη σκηνοθεσία του video ανέλαβε ο Danny Dee, την επιμέλεια και το art direction ο Γιάννης Καζανίδης, τη διεύθυνση παραγωγής ο Στέλιος Κωνσταντινίδης, την οργάνωση παραγωγής η Σοφία Τσουκάλη και το makeup η Art team by Έλενα Ψωμά (makeup artist : Δήμητρα Χρούτα). Ενώ σύντομα αναμένεται και το δεύτερο part του video όπου θα πρωταγωνιστούν πολύ όμορφα κορίτσια.

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More