Site icon TLIFE

To βίντεο “Greece is Alive”! Σέξι αγόρια χορεύουν με φόντο το Ζάππειο και την Ακρόπολη!

Σε ένα super party στο Dream City έγινε και επισήμως η παρουσίαση του πρώτου part του video project “Greece is Alive” και συγκεκριμένα η εκδοχή με τη νέα γενιά αντρικών μοντέλων, με την υποστήριξη της N-Hysteria.

/

Το project βασίζεται σε μια ιδέα του Γιάννη Καζανίδη όπου φαίνεται ότι η Ελλάδα είναι ζωντανή γεμάτη από όμορφα αγόρια και κορίτσια γεμάτα κέφι, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό και πρόκειται να προωθηθεί στο εξωτερικό.

Στο video παρακολουθούμε τα μοντέλα να διασκεδάζουν, να χορεύουν και να σιγοτραγουδούν τους στίχους του πασίγνωστου τραγουδιού της Carly Rae Jepsen “Call me maybe” .

Στο video πρωταγωνιστούν οι Θωμάς Γαβριήλ (Manhunt Greece 2012), Δημήτρης Βάλβης (Mr World Greece 2012), ο γνωστός μπασκετμπολίστας και μοντέλο Ζώης Μπάλλας, ο Γιάννης Μπάχος, ο Ηλίας Αβασκαντήρας, ο Αντώνης Γκουνέλας και ο Αντώνης Αρχοντουλάκης και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με φόντο το Καλλιμάρμαρο, το Ζάππειο, την Ακρόπολη, το Ηρώδειο, τα σοκάκια της Πλάκας και της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Τη σκηνοθεσία του video ανέλαβε ο Danny Dee, την επιμέλεια και το art direction ο Γιάννης Καζανίδης, τη διεύθυνση παραγωγής ο Στέλιος Κωνσταντινίδης, την οργάνωση παραγωγής η Σοφία Τσουκάλη και το makeup η Art team by Έλενα Ψωμά (makeup artist : Δήμητρα Χρούτα). Ενώ σύντομα αναμένεται και το δεύτερο part του video όπου θα πρωταγωνιστούν πολύ όμορφα κορίτσια.

© 2024 tlife.gr