To X Factor επιστρέφει! Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση [pics]

To X Factor επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο Σάκης Ρουβάς, έχοντας ολοκληρώσει εντυπωσιακά την “θητεία” του ως coach στο The Voice Of Greece, αναλαμβάνει και πάλι το τιμόνι της παρουσίασης του νέου κύκλου talent show. Η ανυπομονησία του να βρεθεί ξανά στη θέση αυτή είναι μεγάλη και έγινε φανερή και από την επίσημη παρουσίαση.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Ρουβάς και οι υπόλοιποι συντελεστές του X Factor υποδέχτηκαν στο Salon de Bricolage εκπροσώπους των media. Μια ιδιαίτερη βραδιά με πολύ κέφι και ξεχωριστές ερμηνείες από τους φιναλίστ του προηγούμενου κύκλου του talent show.

Τραγούδησαν κατά τη διάρεκια της βραδιάς ο περσινός νικητής Ανδρέας Λέοντας, ο ϊαν Στρατής, ο Παναγιώτης Πάλλης από τους Stereo Soul ( το άλλο του μισό στη μουσική, Bradley White-Dale έλειπε στο εξωτερικό) και η Τάνια Μπρεάζου.


Μοιραία ο Σάκης Ρουβάς ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή και σε αυτή τη βραδιά συκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα πάνω του.


Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και το κορίτσι των backstage Ευαγγελία Αραβανή που θα βρίσκεται και φέτος στο πόστο της.

Στην ίδια θέση, αυτή του κριτή του X Factor συνεχίζει και η Τάμτα που έκλεψε τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές της επιλογές. Στις διπλανές καρέκλες θα έχει τους Γιώργο Μαζωνάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα.


Ευαγγελία Αραβανή


Γιώργος Μαζωνάκης


Γιώργος Παπαδόπουλος


Τάμτα


Άλκηστις Μαραγκουδάκη, Γιώργος Λεβέντης

Read More

And More