Το χαριτωμένο αγοράκι της φωτογραφίας είναι σήμερα γνωστός Έλληνας ηθοποιός – Τον αναγνωρίζεις;

Κάποτε ήταν ένα χαριτωμένο αγοράκι με τα φουσκωτά μαγουλάκια και τα μεγάλα μάτια. Σήμερα είναι ένας πολύ αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, με μεγάλες συνεργασίες στο θέατρο και την τηλεόραση, ενώ έχει περάσει με επιτυχία και από την παρουσίαση εκπομπών, συμμετέχοντας σε πάνελ εκπομπής, όπου ξεχώρισε με τον χαρακτήρα του.

Ο ίδιος είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται σχεδόν καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Αυτή τη φορά, όμως, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η έναρξη της σχολικής χρονιάς, καθώς φαίνεται πώς θυμάται ακόμα τα χρόνια εκείνη με μεγάλη νοσταλγία. “Καλή σχολική χρονιά”, έγραψε στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να είναι εκατοντάδες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος όπως θα διαπιστώσεις, με το πέρασμα των χρόνων έχει αλλάξει πολύ και σίγουρα δύσκολα θα τον αναγνώριζε κάποιος που θα έβλεπε τυχαία την φωτογραφία που ανακάλυψε στο μπαουλάκι των παιδικών του αναμνήσεων.

Εμείς πάντως δυσκολευτήκαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Read More

And More