Το χαριτωμένο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Την αναγνωρίζεις;

Από τις ημέρες τις καραντίνα κι έπειτα, τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς και άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Η αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός ανταποκρίθηκε με τη σειρά του στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, όπως βλέπεις, η ίδια ποζάρει στον φακό ενώ παίζει με το παιχνίδι της, κάνοντάς μας να… λιώνουμε.

Αν δεν τον αναγνώρισες, σου αποκαλύπτουμε πώς η χαριτωμένη πιτσιρικά της φωτογραφίας δεν είναι άλλη από την Πέγκυ Σταθακοπούλου, η οποία βρήκε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο άλμπουμ των παιδικών του αναμνήσεων και θέλησε να την μοιραστεί με τους followers της.

“Αυτό το κεφτεδάκι είμαι εγώ … Κάποτε!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε. Τα likes και τα σχόλια, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More