Το Χρυσό Μολύβι: Ένα μαγικό παραμύθι ελπίδας για το Make-A-Wish!

Μια “διαφορετική” νεράιδα, ένα ξεχωριστό παιδί, ένα μαγικό ταξίδι πάνω σε ένα χρυσό μολύβι, ξεδιπλώνεται μέσα από την πένα του Γιώργου Λεμπέση και παίρνει ζωή μέσα από τις υπέροχες εικόνες της Όλγας Σεϊτανίδου.

Ένα από τα πιο συγκινητικά παραμύθια του Γιώργου Δ. Λεμπέση, από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, γραμμένο με αγάπη για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δίνει μαθήματα ζωής σε μικρούς και μεγάλους, χαρίζοντας χαρά, δύναμη και ελπίδα στα παιδιά που πάσχουν από μία απειλητική για τη ζωή τους ασθένεια.

«Ο Γιώργος ο Λεμπέσης έχει ένα μοναδικό χάρισμα να ντύνει με απίστευτη πλοκή τη φαντασία και αυτό να καταλήγει σε ένα μαγικό κείμενο! Ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του Οργανισμού τόσο το συγγραφέα όσο και τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή. Η ευαισθητοποίηση των παιδιών που έχουν το δώρο της υγείας απέναντι στα λιγότερα τυχερά παιδιά, είναι ένας παράλληλος σκοπός του Οργανισμού μας τον οποίο υπηρετούμε με διάφορες δράσεις όπως και το Αστέρι της Ευχής που αυτή την εποχή θα το δείτε να κοσμεί σχολικά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Εκεί κοντά θα βρίσκεται και το Χρυσό Μολύβι μας!» Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Read More

And More