Site icon TLIFE

Το ζευγάρι που κοιμάται στο κρεβάτι παρέα με 5 sex dolls! Για να τις αποκτήσει ξόδεψε 25.000 ευρώ

Θα μπορούσε να είναι το ζευγάρι της διπλανής πόρτας… Όμως είναι λίγο διαφορετικό… και ασυνήθιστο. Το ζευγάρι που βλέπεις στις φωτογραφίες ζει στο σπίτι με πέντε κούκλες του σεξ. Οι κούκλες αυτές είναι σε μέγεθος ανθρώπου και είναι φτιαγμένες από σιλικόνη.

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες το ζευγάρι τις έχει στο κρεβάτι του ανάμεσά τους μάλιστα ενώ πρόσφατα ο Dave Hockey, έκανε δώρο στη σύντροφό του Shawna Bigelow, μια ..κούκλα άντρα που την ονόμασαν Τerry!

/

Με την έλευση του Τerry στο σπίτι, η … “οικογένεια” μεγάλωσε..και πλέον εκτός από το ζευγάρι αποτελείται και από 5 κούκλες 4 “γυναίκες” και ένα “άντρα”.

Το ζευγάρι είναι μαζί ένα χρόνο τώρα και το ιδιαίτερο χόπμπι με τις κούκλες σιλικόνης, είχε ο Dave. Όλα ξεκίνησαν όταν έκανε ένα ντοκυμεντέρ για τις κούκλες αυτές και από τότε του έγιναν… απαραίτητες.

Η Shawna, είναι η μόνη γυναίκα που δέχτηκε την ιδιαιτερότητά του αυτή και μάλιστα δείχνει να περνάει καλά, αν και όπως δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή “Τhis Morning”, μερικές φορές ζηλεύει την αδυναμία που δείχνει ο σύντροφός της στην Bianca την κούκλα που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία από την εμφάνισή τους στη συγκεκριμένη εκπομπή!

To ζευγάρι, αποφάσισε να βγει και να μιλήσει στην τηλεόραση για το ιδιαίτερο χόμπι του για να σταματήσει να υπάρχει προκατάληψη στην κοινωνία για όσους χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες κούκλες. Εξάλλου όπως είπε στην εκπομπή ο Dave, ” To sex με τις κούκλες είναι ακίνδυνο”… Δεν μπορείς να εμπλακείς συναισθηματικά”!

© 2024 tlife.gr