Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz παραμένει μαζί κι ερωτευμένο, κόντρα στις φήμες χωρισμού!

Τις τελευταίες ημέρες έντονες είναι οι φήμες περί χωρισμού του Νίκου Παππά από τη Μαρία Λαθούρη, κάτι που προκάλεσε έκπληξη, αφού ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας, που αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, και η σύντροφός του, διακεκριμένη δικηγόρος και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία τόσο στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων, όσο και στις βουλευτικές στην Α’ Αθηνών, αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Αυτές τις φήμες διαψεύδει κατηγορηματικά η Μαρία Λαθούρη, η οποία δήλωσε στην Real Life: “Οι φήμες αυτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν έχει υπάρξει ποτέ τσακωμός. Είναι πολύ άκυρη στιγμή να βγει κάτι τέτοιο. Φυσικά είμαστε μαζί”., επισημαίνοντας πώς με τον σύντροφό της πέρασαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κω.

“Εγώ λόγω της εργασίας μου είχα ελάχιστες ημέρες διακοπές, για την ακρίβεια μόλις πέντε εργάσιμες, και πήγα στο νησί της μητέρας μου, την Κω. Ο Νίκος ήρθε από την Αμερική, όπου είχε πάει για λίγες ημέρες με τους φίλους του, και πέταξε από την Αθήνα κατευθείαν για την Κω. Πήγαμε και στην Κάλυμνο. Ήμασταν μαζί την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής τον Δεκαπενταύγουστο μέχρι και τη Δευτέρα, οπότε και επιστρέψαμε στην Αθήνα”, κατέληξε.

Οι δυο τους παραμένουν μαζί και, μάλιστα, full in love!

Read More

And More