Το ζευγάρι του Power Of Love γιόρτασε την πρώτη του επέτειο με αυτή την εντυπωσιακή τούρτα!

Η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος ήταν το μοναδικό ζευγάρι του δεύτερου κύκλου του «Power of Love», που παρ΄όλο που έφτασε μέχρι τον τελικό δεν κέρδισε το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι και έδειχναν απόλυτα ταιριαστοί μαζί. Ωστόσο, κατά την διάρκεια των πρώτων κοινών διακοπών τους αναθεώρησαν κάποια πράγματα στη σχέση τους και να αποφασίσουν να χωρίσουν.

Έτσι, λοιπόν, απομακρύνθηκαν για ένα διάστημα, όμως ο έρωτας τους αποδείχθηκε τόσο μεγάλος, που η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει. Πλέον, είναι ξανά μαζί και full in love, ενώ πρόσφατα γιόρτασαν και την πρώτη τους επέτειο, με μια εντυπωσιακή τούρτα γεμάτη… καρδιές.

Ο Παύλος, μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram μερικές φωτογραφίες που έβγαλαν στο σπίτι τους, γράφοντας στη λεζάντα που τις συνόδευε: “26/4/2020! 1 χρόνος λοιπόν πέρασε! Ένας χρόνος γεμάτος με πολλά πράγματα, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές όπως όλα τα ζευγάρια! Power Of Love, αεροπλάνα που θα πέφτανε, σεισμοί, κορονοινος έχουμε περάσει τόσα σε ένα χρόνο. Να είμαστε πάντα καλά αγαπημένοι και χαρούμενοι! I love you!” .

Read More

And More