Τόλης Τσιμογιάννης: «Εγώ βοήθησα τον Σταμάτη Γονίδη να έρθει στη δουλειά κι εκείνος με έδιωξε»

Ο Τόλης Τσιμογιάννης που στα παρελθόν είχε διαγράψει μια πολύ αξιόλογη πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου αποκαλύπτοντας το μεγάλο του παράπονο από τον Σταμάτη Γονίδη τον οποίο όπως λέει βοήθησε κι εκείνος, τον έδιωξε από τη δουλειά.

«Την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά την έκανα το 1983. Ήρθε ο ιδιοκτήτης ενός γνωστού νυχτερινού μαγαζιού και μου είπε ότι ήθελα να είμαι στο σχήμα που θα έκανε με τον Σταμάτη Γονίδη και με μια πλειάδα ακόμη νέων καλλιτεχνών. Ήθελε εγώ να είμαι το πρώτο όνομα. Μετά το τέλος της σεζόν, έγινε πρόταση σε όλο το σχήμα να πάμε σε άλλο μαγαζί. Ο Σταμάτης Γονίδης δε δέχτηκε. Μετά από κανένα μήνα, ήρθε μαζί με μια παρέα και είπαν στο αφεντικό να μου ζητήσει να έρθει στο σχήμα ως guest. Εγώ είπα ότι αν έχει βάλει μυαλό, ευχαρίστως να έρθει. Τελικά έγινε η δουλειά, πέρασε η σεζόν, τελείωσε και με φώναξε το αφεντικό να υπογράψω τη νέα μας συνεργασία δίνοντάς μου μια προκαταβολή με 12 χρυσές λίρες, όσα και τα γράμματα του επιθέτου μου» ανέφερε αρχικά ο Τόλης Τσιμογιάννης..

«Έφυγα 20 μέρες για να πάω στην Αμερική για ένα τουρνέ που είχα κανονίσει και γυρίζοντας το όνομά μου δεν υπήρχε πουθενά στις ταμπέλες. Ρωτάω το αφεντικό τι έγινε και μου λέει, “Τσιμογιάννη, έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα με τον κουμπάρο μου. Ο Σταμάτης δε θέλει είστε μαζί”. Εγώ τον βοήθησα να έρθει στη δουλειά. Τρελάθηκα. Όλα τα σχήματα που μου είχαν κάνει πρόταση είχαν κλείσει κι εγώ είχα μείνει στον αέρα…. Από τη μέρα που έγινε αυτό το σκηνικό δεν έχω ξανασυναντηθεί μαζί του» συμπλήρωσε. 

Read More

And More