Τόλης Βοσκόπουλος: 32 ημέρες στο νοσοκομείο! Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του;

Οι μέρες αλλά περισσότερο οι νύχτες, περνούν δύσκολα μέσα στο δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. To πολυπόθητο εξιτήριο που ανυπομονεί να πάρει στα χέρια του δεν έχει ακόμη εκδοθεί.Η μέχρι τώρα πορεία της υγείας του Τόλη Βοσκόπουλου δεν έχει επιτρέψει τους θεράποντες ιατρούς να ώσουν το πράσινο φως, για να επιστρέψει στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Τον τελευταίο μήνα ο τραγουδιστής βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Καθημερινά υποβάλλεται σε εξετάσεις, αφού η κατάσταση της υγείας του, επιδεινώθηκε τον τελευταίο χρόνο. Τα προβλήματα σε συνδυασμό με την ηλικία του δεν επιτρέπουν βιαστικές αποφάσεις παρά τιςπιέσεις του ίδιου του καλλιτέχνη να του επιτρέψουν να φύγει από το νοσοκομείο. Τριάντα δυο ημέρες μετά την ξαφνική εισαγωγή του στο 251 ΓΝΑ εξαιτίας ενός σοβαρού κρυολογήματος, αλλά και μιας ουρολοίμωξης που τον ταλαιπωρούσε, ο 76χρονος λαϊκός τραγουδιστής σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, δεν έχει καταφέρει ακόμη να ξεπεράσει ολοκληρωτικά τα προβλήματα υγείας, που τον κρατούν μακριά από την οικογένειά του αλλά και από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η ενδοφλέβεια χορήγηση αντιβιοτικών φαρμάκων από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το κρυολόγημα δεν έχει υποχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό, καθώς αρκετές φορές ανέβασε απρόσμενα πυρετό. ενώ το μικρόβιο της ουρολοίμωξης αποδείχτηκε ισχυρό και πολύ ανθεκτικό. Έτσι πρέπει να παραμείνει κάτω από τη στενή παρακολούθηση των γιατρών, εξαιτίας του βεβαρημένου ιστορικού του.

Read More

And More